Gs Store

Gs Store

Son dakika gs store haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gs store ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gs store haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gs Store

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gs store gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 gs store haberi bulunmuştur. Tüm gs store haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
Galatasaray'dan açıklama geldi! Merakla bekleniyordu
Galatasaray'dan açıklama geldi! Merakla bekleniyordu Galatasaray'da yeni sezon formaları büyük merak konusuydu. 23. şampiyonluk sonrası pazar sabahı formaların satışa çıkacağı öğrenildi. Şampiyonluk tişörtlerinden ilk gün rekor gelir sağlanırken yeni sezon forma fiyatı da belli oldu.
2.06.2023 Galatasaray
Galatasaray’ın yeni sezon formaları çıktı mı? Galatasaray yeni formaları ne kadar? GS yeni sezon forma fiyatı!
Galatasaray’ın yeni sezon formaları çıktı mı? Galatasaray yeni formaları ne kadar? GS yeni sezon forma fiyatı! Galatasaray 2022-2023 sezon dış saha ve iç saha formalarını tanıttı. Sarı kırmızı renkleriyle buluşan takımın sembolü, Galatasaray’ın klasik parçalısına yeni bir soluk getiriyor. “Birlikte Kükre” mesajıyla görücüye çıkan koleksiyon taraftarın da gündeminde. Sarı kırımızılı taraftar, Galatasaray’ın yeni sezon formalarının fiyatını araştırıyor. Peki, Galatasaray’ın yeni sezon formaları çıktı mı? Galatasaray yeni formaları ne kadar? GS yeni sezon forma fiyatı!
22.07.2022 Futbol
Galatasaray'da büyük şok! 450 milyon TL...
Galatasaray'da büyük şok! 450 milyon TL... Pandemi sonrası gişe hasılatı durmuş, ürün satışı dibe vurmuştu... Üstüne üstlük yeni sponsor bulunamıyor, eldekiler bırakıyor. Son iki sezonda Şampiyonlar Ligi sayesinde gelen toplam 70 milyon Euro da elden gitti
10.07.2020 Galatasaray
GS Store mağazaları geçici olarak kapatıldı
GS Store mağazaları geçici olarak kapatıldı Galatasaray Kulübünün resmi ürünlerini satan GS Store, mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı.
19.03.2020 Futbol
Galatasaray'da Falcao, Diagne'yi solladı!
Galatasaray'da Falcao, Diagne'yi solladı! Galatasaray’ın yeni transferi Falcao’yu ilk maça Luyindama hazırladı. Kolombiyalı yıldız şimdiden Mbaye Diagne’yi solladı.
15.09.2019 Galatasaray
Milyara koşuyorlar!
Milyara koşuyorlar! Türkiye’de perakende sektöründen önemli pay alır hale gelen zincirlerin toplam ciroları yarım milyar dolara yaklaştı. Kulüp mağazalarının ileride 1 milyar doları zorlaması bekleniyor. Üç büyüklerin perakende kanallarını araştırdık.
14.09.2019 Ekonomi
Galatasaray'da kombinelerin genel satışına başlandı
Galatasaray'da kombinelerin genel satışına başlandı Spor Toto Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray'da 2019-2020 sezonu kombine biletlerinin genel satışına başlandı.
4.07.2019 Galatasaray
Galatasaray'ın 22. şampiyonluk coşkusu
Galatasaray'ın 22. şampiyonluk coşkusu Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan sarı kırmızılılar, Türk Telekom Stadyumu'nda kutlama gerçekleştirildi.
25.05.2019 Galatasaray
Galatasaray şampiyon olursa 31.2 milyon TL ödeyecek!
Galatasaray şampiyon olursa 31.2 milyon TL ödeyecek! Galatasaray mutlu sona ulaşırsa en az 400 milyon TL kazanacak ve bazı oyuncuların sözleşmelerinde yer alan ‘şampiyon olunursa eski kulübüne bonus ödenir’ maddesi gereği Kasımpaşa, M.City, D.Kiev, West Ham ve Sevilla’ya toplam 31.2 milyon TL ödeyecek.
11.05.2019 Galatasaray
Galatasaray'a derbiden 10 milyon TL!
Galatasaray'a derbiden 10 milyon TL! Galatasaray hem Beşiktaş derbisini kazanarak liderlik koltuğuna oturdu hem de kasasını doldurdu.
6.05.2019 Galatasaray
Galatasaray'ın galibiyet tişörtleri hazır!
Galatasaray'ın galibiyet tişörtleri hazır! Galatasaray, 14 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ile dev derbide karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi sarı-kırmızılılarda hummalı bir çalışma vardı. Buna göre Galatasaray yönetimi Fenerbahçe maçına galibiyete özel tişört hazırlattı.
13.04.2019 Galatasaray
G.Saray'dan "Çocuklar Üşümesin" kampanyasına destek
G.Saray'dan "Çocuklar Üşümesin" kampanyasına destek Galatasaray Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 23 Aralık Pazar günü sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacağı derbi maçta, "Çocuklar Üşümesin" kampanyasına destek için organizasyon düzenleyecek.
19.12.2018 Galatasaray
Trabzonspor Galatasaray'dan özür diledi
Trabzonspor Galatasaray'dan özür diledi Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, ligin 16ncı haftasında oynadıkları Beşiktaş karşılaşması öncesinde bordo-mavili bir grup tarafından İstanbulda Beyoğlu İstiklal Caddesindeki GS Store'a yönelik olayı büyük bir üzüntüyle karşıladıklarını söyledi.
17.12.2018 Galatasaray
Saldırının ardından Cengiz'den sert tepki
Saldırının ardından Cengiz'den sert tepki Bir grup Trabzonsporlu taraftar, Beşiktaş maçı öncesi İstiklal Caddesi'ndeki GS Store'ye saldırdı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz olay yerinden sert açıklamalarda bulundu.
16.12.2018 Galatasaray
GSTV Spikeri ateş püskürdü!..
GSTV Spikeri ateş püskürdü!.. GSTV Spikeri Ebru Gürsoy, Trabzonspor taraftarının GS Store saldırısına ateş püskürdü. Twitter hesabından paylaşım yapan Gürsoy, ağır ifadeler kullandı.
16.12.2018 Galatasaray
Trabzonsporlu taraftarlar GS Store'a saldırdı!
Trabzonsporlu taraftarlar GS Store'a saldırdı! Bir grup Trabzonsporlu taraftar, Beşiktaş maçı öncesi İstiklal Caddesi'ndeki GS Store önünde olay çıkardı.
16.12.2018 Galatasaray
Dev derbi öncesi 50 bin Aslan!
Dev derbi öncesi 50 bin Aslan! Galatasaray, taraftarıyla buluşuyor. Sarı-kırmızılı ekip, Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı derbinin hazırlıklarını, yarın statta taraftara açık antrenmanla tamamlayacak.
30.11.2018 Galatasaray
Galatasaray'dan taraftara açık idman!
Galatasaray'dan taraftara açık idman! Galatasaray, Beşiktaş derbisi öncesinde taraftara açık idman yapılacağını açıkladı.
26.11.2018 Galatasaray
Aslan gibi oynadı, Aslan gibi kazandı
Aslan gibi oynadı, Aslan gibi kazandı 2 maçta gelen 2 galibiyet, Galatasaray'ı kendine getirdi.
19.09.2018 Galatasaray
Bu bir ayağa kalkış
Bu bir ayağa kalkış G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, taraftarın desteği ile camianın kenetlendiğini söyledi:
2.06.2018 Galatasaray
Galatasaray para basmaya başladı!
Galatasaray para basmaya başladı! Şampiyonluk mali konuda Sarı-Kırmızılıların önünü açtı, Galatasaray şimdiden para basmaya başladı.
31.05.2018 Galatasaray
Beyoğlu'nda 350 metrelik şampiyonluk kuyruğu
Beyoğlu'nda 350 metrelik şampiyonluk kuyruğu Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenerek Spor Toto Süper Lig'de 21. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da akşam yapılacak kutlamaya ilgi çok büyük...
20.05.2018 Galatasaray
Galatasaray'da şampiyonluk tişörtleri hazır
Galatasaray'da şampiyonluk tişörtleri hazır Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında Göztepe engelini İzmir'de geçerek 21. şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor. Yönetim, şampiyonluğa özel tişörtleri hazırladı bile!
17.05.2018 Galatasaray
Cimbom'un Uzak Doğu planı
Cimbom'un Uzak Doğu planı Nagatomo’nun transfer edilmesinden sonra Uzak Doğu pazarından olumlu dönüşler alan G.Saray, Shinji Kagawa’y ı kadrosuna katarak ürün satışından kasasını doldurmak istiyor. Tokyo'da GS Store açmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda Nagatomo'nun bonservisini alacak. Sonrasında ise Shinji Kagawa'nın kulübü Dortmund ile masaya oturacak.
7.04.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gs Store ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gs store haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.