Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bu bir ayağa kalkış

Bu bir ayağa kalkış

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, taraftarın desteği ile camianın kenetlendiğini söyledi:

Bu bir ayağa kalkış

“Taraftarımızın nasıl bir taraftar olduğunu sadece UEFA değil, bütün dünya görecek. Burada taraftarın sesi bütün Avrupa’dan, dünyadan duyuluyor. G.Saray bir dünya markasıdır. G.Saray’ı sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da tepesine oturtmak için çalışacağız.”

G.SARAY’DA grey weekend heyecanı yaşanıyor... Türkiye’deki tüm GS Store’lara taraftar akın ederken başkan Mustafa Cengiz ve yöneticiler de taraftarın bu projesine destek olmak için soluğu mağazalarda aldı. Başkan Cengiz, Beyoğlu’nda bulunan GS Store’dan alışveriş yaparken sonrasında da soruları yanıtladı... Cengiz, taraftarın bu desteğinin UEFA görüşmelerinde de ellerini güçlendirdiğini söylerken şu ifadeleri kullandı:

“Taraftarımız kendine yakışanı yapacaktır. İçinde bulunduğumuz ekonomik zorluklara rağmen elinden geleni yapacaktır. Bir kıyam bir ayağa kalkış bu. Taraftarımızın başlattığı bir organizasyondur bu. Stokların eritilmesi açısından bu üç gün gerekiyordu. Taraftarımızın nasıl bir taraftar olduğunu sadece UEFA değil, bütün dünya görecek. Burada taraftarın sesi bütün Avrupa’dan, dünyadan duyuluyor. Herkes taraftarımıza çok büyük saygı duyuyor. En zor olan şey bu sevgiyi, güveni boşa çıkarmamak. Omuzlarımızdaki yükün ağırlığının farkındayız. Dünyanın hangi kulübünde, hangi sosyal olgusu ve sivil toplum örgütünde böyle bir satış için insanlar bir araya geliyor, birleşiyor, milyonlar oluyor alışveriş yapıyor, destekliyor...

Haberin Devamı

BÖYLE bir olay ne Real Madrid’de, ne Chelsea’de, ne Juventus’ta var. Bu sadece Türkiye’de olur o da G.Saray’a nasip oldu. Böyle bir camiaya sahip olduğumuz için gurur duyuyorum.

‘SADECE G.SARAY’

HAR vurup harman savurmayacağız. Bu taraftara layık olmaya çalışacağız. Geçmişten gelen mali sıkıntılarımız büyük. Taraftar o delikleri yamamaya çalışıyor. G.Saray bir dünya markasıdır. UEFA’nın da sınırlamaları içinde olanın en iyisini elde edecek her zaman G.Saray’ı sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da tepesine oturtmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Taraftarlarımız müsterih olsun.”