Gazete Vatan Logo

Vatandaşlar BİMER sistemi ile internet üzerinden şikayet başvurusu yapabiliyor!

Başbakanlık bünyesinde Bilgi işlem Dairesi Başkanlığı’nca online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı hizmete açıldı. Vatandaşlar internette yer alan online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden kolaylıkla online başvuru yapabiliyor. Ayrıca vatandaşlar internette BİMER başvuru ve sorgulama ekranından BİMER sorgulama da yapabiliyor.

Vatandaşlar BİMER sistemi ile internet üzerinden şikayet başvurusu yapabiliyor!

Modern yüzyıl Türkiye’sinde artık toplum genelinde internet hizmetleri son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de insanların yaşamlarının pek çok alanında çok önemli kolaylıklar ve yeni nesil hizmet çözümleri sunmakta olan internet hizmetlerinin her geçen gün sürekli olarak artarak yoğun ilgi görüyor olması kamu kurum ve kuruluşlarının sunmakta olduğu kamu hizmetleri ve uygulamalarında da aktif olarak kullanılmasına nende oluyor. U çerçevede de Türkiye’de Başbakanlık tarafından internette BİMER başvuru ve sorgulama ekranı hizmetleri ile devlet ve vatandaş iletişiminde modern yüzyılın internet hizmet çözümlerine önemli bir entegrasyonun gerçekleştirilebilmesi sağlandı. Bu şekilde Türkiye’de artık vatandaşların bireysel yaşantıları içerisinde son derece etkin bir şekilde yararlanmakta oldukları internet işlem çözüm ve kolaylıklarından Başbakanlık ve diğer devlet birimleri iletişimlerinde de aktif şekilde kullanabilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor.

BİMER BAŞVURU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Bu çerçevede de her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl mobil akıllı cihaz teknolojileri ile birlikte yaşam içerisinde karşı karşıya kalınan internet erişiminin nerede bulunuyor olursa olsun gerçekleştirilebilmesi imkanı çerçevesinde BİMER başvuru ve sorgulama ekranı da Başbakanlık Bilgi işlem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete açıldığı günden bu yana son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Bu şekilde Türkiye genelinde milyonlarca vatandaşın devlet birimleri ile ilgili olarak gerçekleştirecekleri iletişim başvurularını internet hizmetlerinin sağla akta olduğu yeni nesil olanaklardan yararlanarak gerçekleştirebilme kolaylığından ve avantajından yararlanabilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde Başbakanlık bünyesinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilen özel bir yazılım ile kamu kurum ve kuruluşlarında özel bir program ve internet ortamında BİMER başvuru ve sorgulama ekranı ile vatandaş-devlet iletişiminin son derece çağdaş hizmet standartlarında oluşturulabilmesi sağlanıyor.

Haberin Devamı

Günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde vatandaşlar elektronik ortam üzerinde Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından kendilerine sunulmuş olan BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranını devlet birimlerine istek, öneri ve şikayet bildirimlerini ulaştırabilmek amacı ile son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Bu çerçevede de vatandaşlar internet üzerinde yer almakta olan online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden 7 gün 24 saat devlet birimlerine istek, öneri ve şikayet bildirimlerini ulaştırabilme şansına sahip olabiliyor.

Günümüzde vatandaşlar Bilgi Edinme Hakkı Kanunu çerçevesinde de bilgi edinme başvurularında yine internet üzerinde yer almakta olan online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Bu yüzden de günümüzde vatandaşların internete erişim gerçekleştirebilmekte oldukları her yerden kullanabilme şansına sahip olabildikleri BİMER başvur ve sorgulama hizmet ekranı son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta olan başlıca dijital kamu hizmet uygulamalarından birisi olarak öne çıkıyor. Bu yüzden de BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranı vatandaşlar tarafından son derece yoğun ve sık bir şekilde ilgi görüyor.

Haberin Devamı