Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe

TV8 yayın akışı 10 Ağustos Perşembe gününde Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Ardından Oynat Bakalım eğlence programıyla yayın akışı devam ediyor. Oynat Bakalım’dan sonra Yaşamdan Hikayeler programı canlı yayınıyla TV8 ekranlarında oluyor. İlerleyen saatlerde ise 1 Alp 3 Çocuk programı ekrana geliyor. Öğle vakti geldiğinde Gerçeğin Peşinde programı canlı yayınıyla TV8 ekranlarında! Akşam kuşağında Bana Masal Anlatma yerli sinema filmi gösteriliyor. TV8 10 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe

07.00’da Hilal Ergenekon ve Dr.Onur Kulaksızoğlu'nun sunumuyla Günaydın Doktor programı TV8 ekranlarına geliyor. Yeni bölümüyle yayınlanacak olan Günaydın Doktor programında insan sağlığıyla ilgili tüm konulara değiniliyor. Ardından TV8 ekranlarının sevilen eğlence programı Oynat Bakalım Furkan Dede’nin sunumuyla yayınlanıyor. Farklı ve eğlenceli videoların art arda yayınlandığı programda gülmekten kendinizi alamayacaksınız. 09.00’da ise çocuklar için vazgeçilmez bir çizgi film Maşa ile Koca Ayı TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Yaşamdan Hikayeler programı Lütfiye Pekcan'ın sunumuyla yayın akışında yerini alıyor. Aşk, ayrılık ve nefret gibi tüm duyguları barındıran gerçek yaşamdan hikayeler programda konu alınıyor. Yaşamdan Hikayeler programından sonra 1 Alp 3 Çocuk programı TV8 ekranlarında olacak. Alp Kırşan’ın programda ağırladığı minik konukların verdiği cevaplar herkesi şaşırtıyor.

14.30’da Selim Yuhay’la Güle Güle Oturun programı yayınlanıyor. Selim Yuhay Güle Güle Oturun’da programa başvurup hak kazanan kişilerin evine giderek adeta yeniden inşa ediyor. Katılımcılar eski evlerini görünce sevinç gözyaşlarına boğuluyorlar. Güle Güle Oturun programı bittikten sonra Gerçeğin Peşinde programı yayına giriyor. Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programında çözülememiş tüm olaylar çözülüyor. Her bölümünde farklı bir kanıt bulunan programda sır perdeleri aralanıyor.

Haberin Devamı

20.00’da Bana Masal Anlatma yerli sinema filmi TV8’de olacak. Oyuncu kadrosunda Hande Doğandemir, Fatih Artman, Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt ve Erdal Tosun yer aldığı filmde dolmuş şoförlüğü yapan Rıza’nın birgün güzel bir kızla karşılaşmasıyla başlıyor. Karşılaştıktan sonra yaşananlar film boyunca konu alınıyor. Romantik komedi türünde olan filmde Yılmaz Erdoğan, Sadi Celil Cengiz ve Gökçe bahadır gibi oyuncular konuk olarak yer alıyor.

00.15’te sabah kuşağında yer alan Gerçeğin Peşinde ve Yaşamdan Hikayeler programlarının tekrar yayınları veriliyor. Programların tekrarının ardından da Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programının tekrar bölümü yayınlanıyor.

Haberin Devamı