Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 07 Mayıs Pazartesi

07 Mayıs Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli program ile başlıyor. Birbirinden enfes tariflerin hazırlandığı programı keyif içinde izleyerek güzel bir sabaha uyanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Survivor 2018” adlı yarışma programı karşınıza çıkıyor. Ada hayatını gözler önüne seren program ile nefes kesen sürükleyici bir akşam sizleri bekliyor. Sevilen programın yeni bölümünü izleyerek güzel bir akşama başlangıç yapabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 07 Mayıs Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Arda ile Omuz Omuza” adlı birbirinden nefis tariflerin yapıldığı renkli program karşınıza çıkacak. Damaklarınızı tatlandıran enfes lezzetler karşısında siz de kendinizi tutamayabilir ve sofralarınıza birbirinden lezzetli tatlar ekleyebilirsiniz. 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık konusunda bilgiler sunan sabah programı sizlerle olacak. Alanında uzman hekimlerin katılımı ile renklenen programdan sağlıklı yaşama dair tüyolar elde edebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu skeçler sunan renkli program sizlerle olacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bu program, 7’den 70’e herkesi güldürmeyi başarıyor. Güzel bir program ile güne giriş yapmak isterseniz bu komedi dolu yayını seyretmeyi unutmayın.

08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çigi film yayına geçiyor. Miniklerin ve çocukların şirin konuşmaları karşısında hem kendiniz hem de çocuklarınız yarışma imkanı bulacaksınız. 09:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı sevenleri ile buluşacak. Magazin dünyasını meşgul eden tüm gelişmeleri detayları ile birlikte bu programdan seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Seda Akgün ve Hakan Ural ortaklığı ile yönetilen program keyifli bir akşama başlangıç yapmanızı mümkün kılıyor. 10:45’de “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Ada hayatında yaşanan tüm gelişmeleri detayları ile birlikte bu yayından öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda! Gün ortasında başlayan programda güncel hayata özgü farklı yaşanmışlıklara tanıklık edebileceksiniz. Ardından 15.45’de “Yemekteyiz” adlı renkli ve keyifli yemek programının yepyeni bölümü ile yeni bir hafta başlıyor. Birbirleriyle tanışan yarışmacı adaylar, enfes yemek tarifleri ile tüm izleyenleri şaşırtmayı başaracak. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle olacak. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrarını seyredebileceksiniz. Ardından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı yayın ekranlara geçiyor. 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı yemek programının tekrarı yayın akışında yerini alıyor.

Haberin Devamı