Gazete Vatan Logo

THY 19 Mayıs hatıra bileti 2022! Türk Hava Yolları 19 Mayıs hatıra bileti nasıl ve nereden alınır? THY yolculuk bileti alma ekranı!

THY 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yolculuk bileti için aramalar arttı. 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır? sorusuna yanıt aranıyor. MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 19 Mayıs’a özel hatıra bileti hazırlayarak tüm öğrenci, öğretmen, yönetici ve velilerin kullanımına sundu. 19 Mayıs hatıra bileti almak isteyenler araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Türk Hava Yolları hatıra bileti nasıl alınır? İşte THY 19 Mayıs hatıra bileti 2022…

THY 19 Mayıs hatıra bileti 2022! Türk Hava Yolları 19 Mayıs hatıra bileti nasıl ve nereden alınır? THY yolculuk bileti alma ekranı!

THY 19 Mayıs hatıra bileti için yapılan aramalar arttı. 19 Mayıs Hatıra Bileti alma ekranı yoğun bir şekilde ziyaret ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından okullarda; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında öğrenciler için çeşitli etkinlikler yapılırken, Türk Kurtuluş Savaşı'nın 103. yıl dönümünde THY da hatıra uçuş bileti düzenliyor. İşte THY 19 Mayıs hatıra bileti 2022…

THY 19 MAYIS HATIRA BİLETİ 2022 NASIL ALINIR?

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 19 Mayıs’a özel hatıra bileti hazırlayarak tüm öğrenci, öğretmen, yönetici ve velilerin kullanımına sundu. Siteye giren ziyaretçiler adını ve soyadını yazarak ‘19 Mayıs Hatıra Bileti’ oluşturabiliyor. Oluşturulan hatıra biletleri #bağımsızlıkyolculuğu etiketi ile sosyal medyadan paylaşılabiliyor. Hatıra bileti, https://ogm.eba.gov.tr/19Mayis/ adresinden oluşturulabiliyor.

19 Mayıs Hatıra Bileti, https://ogm.eba.gov.tr/19Mayis/ adresinden oluşturulabiliyor.