Gazete Vatan Logo

Taşeron işçiler ne zaman kadroya alınacak! Kritik açıklama Bakan'dan geldi

Taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin son açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan geldi. Binlerce taşeron işçiyi yakından ilgilendiren kadro haberi için Bakan Müezzinoğlu çalışmaların sürdürüğünü belirtti. Peki taşeron işçiler ne zaman kadroya alınacak?

Taşeron işçiler ne zaman kadroya alınacak! Kritik açıklama Bakan'dan geldi

Taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin çalışmalar sürüyor. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu taşeron işçilerin kadroya alınmasına dair açıklamlarda bulundu. Bakan Mehmet Müezzinoğlu taşeron işçilere sabırlı olmaları gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu. İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin açıklamaları ve tüm merak edilen soruların detayları...

TAŞERON İŞÇİLER NE ZAMAN KADROYA ALINACAK?

Taşeron işçilerin kadro durumu ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklamalarda bulundu. Bakan Müezzinoğlu, bir vatandaşın Taşeron çalışanların durumuna ilişkin soru üzerine, işçilerin biraz daha sabretmeleri gerektiğini söyledi.

"Bir süre daha sabredecekler. Biz şu anda onlara verdiğimiz sözün planlamalarını yapmaktayız.'' diyen Müezzinoğlu, ''Ancak önemli olan alın teriyle, namusunuzla emeğinizin karşılığını alabileceğiniz bir işinizin var olmasıdır. Şu anda o hizmet alınıyor, o hizmetin karşılığında alın terinizin karşılığı ödeniyor. Devlet güvencesi biraz daha sabır istiyor. İnşallah Türkiye o sıkıntılı süreçleri de önümüzdeki günlerde azalttığında o sözümüzü de tutacak sizleri de devletimizin veya en büyük güvence millettir, milletin güvencesine devam edeceğiz.' 'şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, bir gazetecinin taşeron düzenlemesi, emekliye promosyon ve asgari ücret gibi kamuoyunun beklediği konulara ilişkin yeni bir durumun olup olmadığını sorusuna, “Bunlarla ilgili çalışmalar son noktaya gelmediği için biz de son noktayı koyamıyoruz. Dolayısıyla bu anda bu çalışmalar ilgili bakanlıklarda devam ediyor, son nokta geldiği zaman da onu açıklayacağız.” karşılığını verdi.