Gazete Vatan Logo

Survivor Furkan Kızılay Kimdir?

Furkan Kızılay, Survivor yarışmasında ünlüler takımında yarışıyor. Yarışmalarda sergilediği başarılı performanslar ile de dikkatleri çekmeyi başarıyor. Survivor başladığından beri adından sıkça bahsedilen Furkan Kızılay kimdir?

Survivor Furkan Kızılay Kimdir?

30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul’da doğan Furkan Kızılay, Türk dizi film oyuncusu aynı zamanda da bir şarkıcıdır. Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırmış olduğu ‘’Havuç’’ karakteri ile hafızalara kazınmış ve ününü bu karakter sayesinde almıştır. Sinema filmleri ve TV dizileri dışında reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında ‘’Aşksın Sen’’ albümünü sevenleri ile buluşturmuştur. Daha sonra 2010 yılında ‘’Her Şey Seninle’’, 2011 yılında da Karamel Kokun’’ albümünü çıkarmıştır. Son olarak 2014 yılında çıkarmış olduğu ‘’Ecem ve Vura Vura albümleri bulunmaktadır. 2010 yılında Çocuklar Duymasın dizisinin yeni çekimlerinde Furkan Kızılay yine Emre diğer adı ile Havuç karakterini yeniden canlandırmıştır.

SURVİVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? TIKLA ÖĞREN!

2017 Survivor yarışmasına gitmeden önce Furkan Kızılay, İnstagram üzerinden paylaştığı fotoğrafın açıklama kısmında, Survivor konusunun arkadaşları ile aralarında zaman zaman açıldığını ve yarışmayı soluksuz olarak izlediklerini belirtti. Yarışma esnasında kendimizi yarışanların yerine koyardık diyen Furkan Kızılay, hep bu mücadele içinde yer almak istediğini ve hedefinin Kıbrıs’taki şampiyonluk koltuğuna oturmak olduğunu ifade etti. Son olarak açıklamasına, ‘’ Benden kilometrelerce uzaklarda olsanız bile desteğinizi hep hissediyor olacağım. Dualarınızı eksik etmeyin, Allah bizimledir.’’ cümlelerini ekledi.

Haberin Devamı

Furkan Kızılay’ın Rol Almış Olduğu Dizi ve Filmler

Furkan Kızılay, TV’de özellikle Çocuklar Duymasın’da hayat verdiği Emre nam-ı diğer Havuç karakteri ile ününü kazanmıştır.

2002-2005 yılları arasında Çocuklar Duymasın dizisi

2007 yılında Emret Komutanı Şah Mat

2010-2012-2013 yıllarında da Çocuklar Duymasın’ın yeni çekimlerinde rol almıştır.

Furkan Kızılay’ın Çıkardığı Albümler

2009 yılında Aşksın Sen

2010 yılında Her Şey Senle

2011 yılında Karamel Kokun

2014 yılında Ecem

2014 yılında Vura Vura albümlerini çıkarmıştır.