Gazete Vatan Logo

Survivor 2017'de bu hafta kim elendi? İşte o isim...

Survivor 2017 yarışmasında dün akşam yine heyecanlı bir eleme yaşandı. Survivor ada konseyinde en düşük SMS alan kişi kim oldu? Adaya kim veda etti? İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler ve kimin elendiği sorusunun cevabı...

Survivor 2017'de bu hafta kim elendi? İşte o isim...

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8'in fenomen yarışması Survivor 2017'de kıyasıya mücadele devam ediyor. Survivor'da dün akşam Gönüllüler takımınından bir kişi adaya veda etti. Berna, Ogeday ve Tuğçe'nin eleme potasında olduğu Survivor'da en az SMS oyunu Tuğçe aldı ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımından Ogeday, Tuğçe ve Berna eleme potasında yer alıyordu. Survivor'da bu hafta en düşük sms oyunu alarak yarışmaya veda eden isim Tuğçe oldu. Tuğçe'nin elenmesi herkesi şaşırttı.

"ÇOK TUHAF HİSSEDİYORUM"

Bahsettiğim gibi buraya gelirken ne kadar çok sevindiysem giderken de isyan etme lüksüm olduğunu düşünmüyorum. Bence daha devam etmeliydim diye düşünüyorum. Yapacak bir şey yok, herkese çok teşekkür ederim. Şu an çok tuhaf hissediyorum. Sanki gitmeyecekmişim gibi. Bir şey diyemiyorum. Arkadaşlara çok teşekkkür ederim. Çok fazla diyaloglara girmesinler ve doya doya yaşasınlar arkadaşlara söyleyebileceğim bu.

TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR?

Haberin Devamı

Tuğçe Melis Demir, 11 Şubat 1994 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara’da doğsa da eğitimini İzmir’de sürdüren Tuğçe, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde lisans eğitimini gerçekleştirmiştir. Eğitim hayatının yanında sportif faaliyetlerde de bulunan Tuğçe Melis Demir, buz hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olmuştur. ODTÜ Buz Hokeyi takımında ve milli takımda yer alan Tuğçe Melis’in 1.69 boyu ve 62 kilosu bulunmaktadır.