Gazete Vatan Logo

Söz 4. bölüm fragmanı yayınlandı

Spot: Star Tv ekranlarında yayınlanan ve önemli bir kahramanlık destanını anlatan Söz dizisinin 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Türk askeri çok zor bir durumda kalıyor. Acaba asker, bu beladan nasıl kurtulabilecek? Söz dizisinin yeni bölümü ve 4. Bölüm fragmanı ile ilgili en özel bilgiler haberimizde…

Söz 4. bölüm fragmanı yayınlandı

Söz dizisinin 4. Bölümünde köyde yapılan düğün sırasında yaşanan o feci katliam tüm Türkiye’de yankı buluyor ve adeta büyük bir şok etkisi yaratıyor. Yavuz aynı zamanda düğün esnasında çok da kritik bir karar veriyor. Yavuz’un vermiş olduğu bu kritik karar, onun başının bela içine girmesine de neden oluyor. Çünkü katliam sırasında çekilmiş olan bazı görüntüler çarpıtılıyor ve bu şekilde medyaya servis ediliyor. Bu olay neticesinde Türk askeri çok zor bir durum içinde kalıyor.

SÖZ DİZİSİNİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan gözü kara bir savaş muhabiri ve savaş fotoğrafçısı olan Eylem de röportaj yapabilmek amacı ile Çolak’ın yanına bölgeye gidiyor. Ancak Eylem, kendisini nasıl bir belanın ve tehlikenin içine soktuğu konusunda en ufak bir fikre bile sahip değil. Eylem’in yanında bulunan bir şeyden şüphelenen Çolak, Eylem’in ajan olduğunu düşünüyor ve ona kötü davranıyor.

Aynı zamanda Yavuz ile arkadaşları bu alçak ve cani saldırıcı sonucunda terör örgütüne sağlam bir cevap vermek için çok hızlı bir şekilde harekete geçiyorlar. Hatta o kadar hızlı ve etkili bir hamle yapıyorlar ki Tim artık adeta Çolak’ı köşeye sıkıştırma noktasına geliyor.

Haberin Devamı

Bir diğer taraftan Doktor Bahar da Yavuz ile biraz daha yakınlaşmaya başlıyor. Bunun üzerine Bahar’ın annesi Funda, Bahar’ı sorgulamaya başlıyor ve onun bu işlere hiç kalkışmaması gerektiğini düşünüyor. Ancak Bahar annesi Funda’ya karşı gelip kendi hayatına karışmamasını ve istediği gibi yaşayacağını söylüyor. Acaba Funda’nın kızı Bahar’ı kendi istediği şekilde yönlendirmeye gücü yetebilecek mi?

Söz dizisi yeni bölümü olan 4. Bölümü ile 24 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star Tv ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Söz Dizisinin 3. Bölümünde Neler Olmuştu?

Söz dizisinin bir önce yayınlanan bölümünde yani 3. Bölümünde Erdem Yarbay, düşmüş olan helikopterin içerisinde sağ bir şekilde kurtulmuştu. Sonrasında da Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden giderek bir mağaranın içerisine sığınmıştı. Ancak onların sığındıkları bu mağaranın içinde onları çok büyük bir sürpriz de bekliyordu.

Haberin Devamı

Bir diğer yandan köyde yapılacak bir düğün için hummalı bir hazırlık başlamıştı. Fakat Yavuz, önsezileri nedeni ile bu düğünün göründüğü kadar masum olmadığını düşünmüştü ve bu düğünün arkasındaki şeylerden şüpheye duymaya başlamıştı. Nihayetinde Yavuz’un duyduğu tüm şüpheler haklı çıkacaktı. Çünkü Çolak’ın saldıracağı yer düğünün olacağı yeri işaret ediyordu. Ancak saldırı beklenildiği şekilde gerçekleşmemişti. Saldırı haberini alıp herkesi muhtarın evine toplayan Yavuz planı çok sonra fark etmişti. O sırada da çoktan planlanan saldırı muhtarın evinde yapılmıştı.