Gazete Vatan Logo

Siyah Beyaz Aşk 8. yeni bölümde Aslı, tüm gerçekleri anlatacak mı?

Siyah Beyaz Aşk 8. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk'ta Aslı'nın Yiğit'e gerçekleri anlatıp anlatmayacağı merak edildi. Siyah Beyaz Aşk dizisi bu akşam Kanal D'de izlenebilecek.

Siyah Beyaz Aşk 8. yeni bölümde Aslı, tüm gerçekleri anlatacak mı?

Siyah Beyaz Aşk 8. yeni bölüm fragmanındaki sahneler izleyicileri oldukça meraklandırdı. Heyecanlı gelişmelerin eksik olmadığı Siyah Beyaz Aşk'ta Aslı ne yapacak, gerçekleri açıklayacak mı yoksa susacak mı?

SİYAH BEYAZ AŞK 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aslı, savcı Yiğit'e gizli gerçekleri anlatmaya karar veriyor!

Gülsüm’ü kurtarmak için beraber hareket eden Aslı ve Ferhat, birbirlerini tanıma yolunda bir adım daha atarlar. Üst üste yaşanan gerilimden yorulan Aslı, tüm dengeleri değiştirecek bir hamle yapar ve savcı Yiğit’e her şeyi anlatmaya karar verir.

Ferhat ise Aslı’nın, Yiğit’e gittiğini öğrenir ancak engellemez. Merakla Aslı’nın ne yapacağını bekler…

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölümde Aslı, Ferhat’a olan duygularını sorgulamaya başlıyor!

Ferhat, Namık Emirhan’ın düşmanı olan Şahin Cigal’ın adamları tarafından vurulur. Aslı, apar topar hastaneye yetiştirilmesini sağlar. Sakatlık riski taşıyan ameliyatı, Aslı her şeye rağmen üstlenir. Ferhat’a karşı en büyük sınavını veren Aslı, kurtulmasını sağlar. Başarılı geçen operasyondan sonra en büyük destek yine Aslı’dan gelir.

Haberin Devamı

Ferhat’a karşı olan nefretini yeniden sorgulamaya başlayan Aslı, artık duygularından emin olamamaktadır. Yaşadıkları her şeyi gözden geçiren Aslı, ilk defa Ferhat’ı bu kadar yakından tanıma şansını bulur ve ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlar.