Gazete Vatan Logo

'Şimdi tüm gücüyle CHP’yi destekliyor...'

'Şimdi tüm gücüyle CHP’yi destekliyor...'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kırıklareli'de halka seslendi. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

* CHP kaset siyaseti yapar, esersizlik siyaseti yapar. MHP hakaret siyaseti yapar, BDP gerilim siyaseti yapar. Ama AK Parti eser siyaseti yapar.

* Kaset siyasetiyle Türkiye'yi dünya gündeminden koparmaya çalışıyorlar.

* 1994’te İstanbul’da yolsuzluk vardı. İSKİ yolsuzluğunu duymuşsunuzdur. Şimdi CHP’nin genel başkanı yolsuzluk kasetleriyle ayakta kalmaya çalışıyor. Sizin geçmişiniz kirli.

* Buna 5 tane koyun teslim etmez, kaybeder gelir.



İNTERNET YASASI

* Bir internet yasası. Resmi Gazete’de yayınlanmadan bir yasal düzenleme bununla ilgili Anayasa Mahkemesi’ne müracaat edilemez. Bu CHP’de aklı evveller de var kalkmışlar kim verdiyse bu aklı, yine Pensilvanya’dan mı geldi bilemiyorum kalktılar resmi aysa yayınlanmadan AYM’ye başvurdular, AYM reddetti.

* HSYK’da da buna benzer yola başvurdular. Bu kez de verdikleri dilekçe eksik. AYM onu da iade etti. Bu işlerin yolu milletten geçer milletten. Bunların millete gidecek yüzü yok. Bunların işi AYM’ye gitmek. 29 gün sonra boyunun posunun ölçüsünü alacaksın.

* CHP’nin genel müdürü şu koltuğa oturalı 4 yılı geçti. 4 yılda söylediği sadece bir doğru cümle var. ‘Yalancıdan, hırsızdan Başbakan olmaz’ diyor.



"O ZAT CEBRAİL GELİP TÜRKİYE'DE PARTİ KURSA ONUN PARTİSİN BİLE ASLA DESTEKLEMEM"

* 95’te Savaş Ay bu Pensilvanya’daki zatla röportaj yapıyor o zaman Türkiye’de. O zat ‘Cebrail gelip Türkiye’de parti kursa onun partisini bile desteklemem’ diyor. Siyasetten uzakmış. Sonra da saygıdan uzak ifadeyi 40 dereden su getirerek tevil etmeye çalıştılar.

* Bunların TV’sinde peygamber efendimizle ilgili ahlaki olmayan inancımıza ters böyle bir yaklaşımı sergileyenler orada da aynı yaklaşımı yaptılar.

"ARALIK'TA İKTİDARI DEVİRECEKLER, OLMADI..."

* Şimdi tüm gücüyle CHP’yi destekliyor.
Aralık’ta iktidarı devirecekler. Olmadı. Ocak’ta devirecekler Tutmadı. Şimdi AK Parti 30 Mart’ta yüzde 35’in altına düşecek, Nisan’da da yeni hükümet kurulacak. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış.

* Türkiye’nin mahrem, gizli konuşmalarını dinlemiş ve bunları da birilerine servis etmişler

* Hala yargıyı kilitlemeye, iş göremez hale getirmeye çalışıyorlar. Ortada şantaj, casusluk varken yargı buna sessiz kalıyor.

* Meclis’in halini görseniz. Meclis’e gelip çalışmazlar. Ama bizim ekibimiz gümbür gümbür orada.

* Eski Türkiye olursa koalisyon, yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar geri gelecek. Ekonomi duracak, esnaf kapısına kilit vuracak. Ama yeni Türkiye’de istikbal aydınlık olacak, huzur olacak.

* Geziciler vardı ya, araçları yakıp yıkanlar. Bu gençlik Türkiye’nin gençliği olamaz. Biz molotofla dolaşan gençlik değil elinde tabletiyle dolaşan gençlik istiyoruz.

Haberin Devamı