Gazete Vatan Logo

SGK Hizmet Gün Dökümü İle Online SSK Prim Borç Sorgulama İşlemi

SGK hizmet dökümü ile SSK prim gün sayınızı kolayca öğrenebilirsiniz. SGK hizmet dökümü ile ayrıca SSK borç sorgulama işleminizi de yapabilirsiniz. Bu haberimizde SGK hizmet dökümü alma ve SSK sorgulama işlemlerinin nasıl yapıldığını detaylı olarak bulabilirsiniz...

SGK Hizmet Gün Dökümü İle Online SSK Prim Borç Sorgulama İşlemi

TC kimlik no ile SSK sorgulamalarında SSK sigortası hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar için oluşturulmuş olan online hizmetler üzerinden sizler de SSK sorgulama yapabilirsiniz. Yapacağınız işlemler sonrasında SGK verilerinin kullanıldığı uygulamalar sizlere güncel SSK hizmet dökümü bilgilerini sunacağı için, hem resmi hem de güncel bilgilere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu bakımdan istediğiniz zaman SSK gün sorgulama yaparak bilgi alabilmeniz mümkündür.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

SSK GÜN SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SSK SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SSK PRİM SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

İnternet üzerinden sunulduğu için SSK sorgulama konusunda istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz anda işlem yapmanız mümkündür. Ücretsiz olarak sunulan ve devlet güvencesi olan uygulamalar için tercih edeceğiniz adres, e devlet kapısıdır. E devlet kapısı açıldığı günden itibaren devlet hizmetlerini vatandaşlara sunan ve büyük ilgi gören önemli bir resmi portaldır ve Sosyal Güvenlik Kurumu SSK hizmet dökümü için de tercih edebileceğiniz bir sistemdir. Bu bakımdan SSK sorgulama gibi yapacağınız işlemlerde devlet kapsı girişi yapmanız yeterli olacaktır. Giriş yaptıktan sonra ilgili SSK gün sorgulama menülerinden hangi işlemi yapmak istiyorsanız onu seçmeniz gerekir. Böylece ilgili hizmet ile ilgili durumunuz sistem tarafından otomatik olarak yayınlanacaktır.

Haberin Devamı

E SGM Hizmet Ekranı

SGK tarafından oluşturulan ve uzun yıllardan beri kullanımda olan E SGM hizmet ekranı, SSK sorgulama gibi hizmetler için vatandaşların tercih ettiği ilk portal olurken, son günlerde sistemin bakım alınması nedeniyle vatandaşlara erişime kapatılmıştır. Bu bakımdan özellikle SSK sorgulama işlemlerini E SGM hizmet ekranı üzerinden yapan kişilerin, sistemin tekrara kullanıma açılmasına kadar ilgili ekran üzerinden sorgulama yapabilmesi mümkün değildir. Bakım süresi bitene kadar belirtildiği gibi SSK sorgulama işlemlerinizi e devlet kapısı üzerinden yapabilirsiniz.

SSK Gün Sorgulama

Sigortanızdaki gün durumunu öğrenmek için yapacağınız sorgulama ile gün bilgisine kolayca ulaşabilirsiniz. Sigortası olan kişilerinyararlanabileceği ilgili hizmet için ilk olarak devlet kapısı girişi yapmanız gerekmektedir. Devlet girişi yaptıktan sonra ise Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden yapacağınız hizmet dökümü seçimi sonrasında SSK gün sorgulamanızı yapacağınız ekran açılacaktır. Hizmetleri seçtiğinizde ilgili hizmete ait durumunuz direk sistem tarafından yayınlanacaktır. Bu bakımdan herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan menüden seçim yapmanız yeterli olacaktır. Böylece açılan sayfa üzerinden incelemelerinizi yaparak, hangi konuda bilgi almak istiyorsanız o bilgileri görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Gün sorgulama konusunda alacağınız hizmet dökümü üzerinden sadece gün bilgisi değil, sigortanıza ait tüm detayları öğrenebilmeniz mümkündür. Bu bakımdan sigortanız ile ilgili ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgilerde, hizmet dökümü almanız yeterlidir. Sigorta hizmet döküm, vatandaşların sigorta başlangıç tarihinden güncelleme tarihine kadar yapılan tüm işlemleri, iş giriş ve çıkışlarını içermekte, genel bir bilgilendirme yapmaktadır.

Haberin Devamı