Gazete Vatan Logo

Seçimler ne zaman, 14 Mayıs’ta mı? Cumhurbaşkanlığı seçim tarihi belli mi?

Seçim tarihine yönelik tartışmalar devam ediyor. Seçim tarihi gündemdeki yerini korurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli bir açıklama geldi. Erdoğan ''Rahmetli Menderes 14 Mayıs 1950'de 'Yeter söz milletin' demiş ve sandıktan büyük bir zaferle çıkmıştı'' ifadelerini kullanınca seçim için ''14 Mayıs''ı işaret etti tartışmalarını yeniden arttırdı.

Seçimler ne zaman, 14 Mayıs’ta mı? Cumhurbaşkanlığı seçim tarihi belli mi?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada seçim tarihine yönelik işarette bulundu. Peki, Seçimler ne zaman, 14 Mayıs’ta mı? Cumhurbaşkanlığı seçim tarihi belli mi?

SEÇİM TARİHİ NE ZAMAN, CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ ÖNE Mİ ÇEKİLECEK?

''2023 bizim için hem 20 yıllık eser ve hizmet siyastemizin sembolü hem de yeni vizyonumuz 'Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcıdır. Önümüzdeki aylarda yaşanacak seçimi önemli ve tarihi kılan da işte budur. Hayatımızda hiçbir seçim kolay olmadı. Her seçimde de sandıktan zaferle çıkmayı başardık. 2023 seçimlerine karşımızda oluşturulan ucube ittifakın hezeyanları ile uğraşarak hazırlanıyoruz.

ERDOĞAN'DAN ''14 MAYIS'' MESAJI: MİLLETİMİZ 73 YIL SONRA AYNI GÜN 6'LI MASAYA YANITINI VERECEK

Rahmet Menderes 14 Mayıs 1950'de 'Yeter söz milletin' demiş ve sandıktan büyük bir zaferle çıkmıştı. Şimdi de 'Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek 2023'te milletimizin desteğine talibiz. Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, altılı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına, kifayetsiz muhterislere yeter diyecektir.

Haberin Devamı