Gazete Vatan Logo

Savaşçı 7. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Fox Tv ekranlarının yeni yapımlarından biri olan Savaşçı iddialı senaryosu ve zengin oyuncu kadrosu ile ekranlara geliyor. “Savaşçı” dizisine üç yeni isim katıldı. Ege Aydan, Timur Ölkebaş ve Mert Öcal da artık sevilen dizinin kadrosunda yer alıyor. Dizi sınırda teröristler ile mücadele veren ‘’bordo bereliler’in hikayesini anlatıyor. Savaşçı dizisi yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Savaşçı 7. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Savaşçı dizisinin yayınlanan 7. Bölüm fragmanında yine kıran kırana bir mücadele var. Tepegöz saldırılarına ve ihanetlerine devam ediyor. Yüzbaşı Kağan ile geçmiş hesaplaşmaları yaşıyorlar. Ayrıca rehin aldığı Yıldız hocayı ise Yüzbaşı Kağan’ı tehdit etmek için kullanıyor. Tepegöz , Yüzbaşı Kağan’ı mahvetmek için her yolu deniyor.

SAVAŞÇI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Savaşçı’nın yeni bölümünde Yıldız hoca kurtuluyor mu? Peki, Tepegöz yakalanacak mı? Yüzbaşı Kağan intikamını alabilecek mi? Tüm bu soruların cevaplarını 27 Mayıs Pazar günü Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Savaşçı 7. Bölümünde izleyeceğiz.

SAVAŞÇI 6. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Savaşçı dizisinin son bölümünde Tepegöz intikam ateşi ile Yüzbaşı Kağan’a saldırmaya devam ediyordu. Bu amaçla Yıldız’ı kaçırmıştı. Daha sonra bu haberi vermek için aratır. Kağan telefonda konuşurken arkadan Tepegöz’ün sesinin gelmesi ile çılgına döndü. Bunun bir tuzak olduğunun farkında olan Yüzbaşı Kağan; Yıldız’ı kurtarmak adına bu tuzağa çekilmekten korkmadı. Bir plan yaparak Tepegöz’ün peşine düştü.

Haberin Devamı

Yüzbaşı Kağan’ın Tepegöz’e karşı saldırısını öğrenen Kılıç Timi ve Kopuz Albay hemen ona yardıma koştular. Tepegöz artık Türk askerinin birleşmiş gücüne karşılık savaşacaktı.

Tepegöz yaptıkları ile Yüzbaşı Kağan’ı kışkırtıyordu . Yüzbaşı Kağan ise ölümü hiçe sayarak ona karşı mücadele verdi.