Gazete Vatan Logo

Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Televizyon ekranlarından tanıdığımız Prof. Dr. Oğuz Özyaral corona virüse yakalanmıştı. Corona virüsü yenen Prof. Dr. Oğuz Özyaral sosyal medyada gündem oldu. Peki, Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Oğuz Özyaral hakkında merak edilenler…

Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Temizlik, beslenme ve temizlik kurallarına ilişkin sık sık televiyon programlarına çıkan Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral corona virüse yakalanmıştı. Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada corona virüs tedavisinin hastanede sürdüğünü duyurmuş tedavi süreci ile ilgili doktorlara ve sağlık çalışanlarına teşekkür etmişti.

Tedavisinin tamamlanmasının ardından tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral internette merak ediliyor. Peki, Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında? İşte Prof. Dr. Oğuz Özyaral hakkında merak edilenler…

PROF. DR. OĞUZ ÖZYARAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Oğuz Özyaral, 1956 yılında doğdu. Lisans eğitimini İşletme alanında, Yüksek Lisansı eğitimi Marmara Üniversitesi Mikrobiyolojide ve Doktora eğitimini de yine aynı okulun aynı bölümünde gerçekleştirdi. Ayrıca, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Bölümü’nde Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi alanlarında yüksek lisans düzeyinde özel eğitim almıştır.

Haberin Devamı

Profesör Doktor Oğuz Özyaral, şu anda İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev almaktadır. Televizyon programlarında da zaman zaman yer alan Profesör Doktor Oğuz Özyaral, Titiz misin? adlı program da yapmıştır. Özyaral aynı zamanda, televizyonların gündüz kuşağı programlarında hijyen kurallarına ilişkin de bilgilendirmeler de yapıyor.