Gazete Vatan Logo

Piyade er Oktay Salar kimdir, şehit Oktay Salar nereli? Hudut Karakolu'na yönelik saldırıda şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki hudut karakoluna, Suriye'nin Ayn- El Arap bölgesinden teröristlerce yapılan ÇNRA/ havan saldırısında 4 asker ve 1 sivilin yaralandığını açıklamıştı. MSB daha sonra yaptığı açıklamada hastaneye kaldırılan askerlerden  Piyade er Oktay Salar’ın şehit olduğunu duyurdu. Peki, Piyade er Oktay Salar kimdir, şehit Oktay Salar nereli?

Piyade er Oktay Salar kimdir, şehit Oktay Salar nereli? Hudut Karakolu'na yönelik saldırıda şehit oldu!

Terör örgütü PKK/YPG'nin Köprübatı Hudut Karakolu'na yönelik saldırısında Piyade er Oktay Salar şehit oldu.

PİYADE ER OKTAY SALAR KİMDİR, NERELİ?

Şehit askerin adının Piyade Er Oktay Salar olduğu açıklandı. Şehit Oktay Salar’ın Balıkesir’in Balya ilçesinin Çamavşarlı köyünden olduğu belirtildi.

Suriye’den atılan havanlardan biri Köprübatı Hudut Karakolu’na isabet ederken, karakoldaki 4 asker ve bir sivil yaralanmıştı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Piyade Er Oktay Salar’ın şehit olduğunu açıkladı. MSB’nin açıklamasında “Köprübatı Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırısı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen bir kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede belirlenen hedefler ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı