Gazete Vatan Logo

Paramparça 80. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı!

Paramparça 79. bölüm ile ekrana geldi. Paramparça'da Mithat'ın Cihan'a cep telefonunda gösterdiği bir bilgi şok etkisi yaratıyor. Peki telefonda Cihan neyi gördü? İşte Paramparça 80. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Paramparça 80. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı!

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi haline gelen Paramparça dizisi yine heyecanlı olaylar yaşandı. Selma Harun'un yeni yatırımları ile ilgili bilgileri Cihan'la paylaşıyor. Bu duruma çok sevinen Cihan neler yapacak? Cihan ve Dilara tamamen ayrılacak mı?

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PARAMPARÇA 80. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA 79. BÖLÜM ÖZETİ

Kocam mısın düşmanım mı?

Hazal’ın gözaltına alınması herkesin üzerinde şok etkisi yaratır. Hazal cinayeti itiraf ederken; Cihan, Mithat’ın yardımıyla Özgür’ün ailesinin peşine düşmüştür. Kendisindeki bıçağın gerçek olmadığını anlayan Dilara bu işte Harun’un da parmağı olduğundan emindir. “Kocam mısın, düşmanım mı” diye sorduğu Harun ile artık aralarında uçurum vardır.

Başları Büyük Dertte

Cihan’ın Harun’u tehdit etmesi karşılığında Dilara’nın sessizliği, Harun için büyük bir yıkım olur. Cihan’la birlikteyken Harun’a yalnız olduğunu söyleyen Dilara, takip edildiğinin farkında değildir. Öte yandan Candan ile Asuman’ın başı büyük derttedir. Elmas kaçakçıları her ikisini bulur ve elmasları geri ister ancak, elmaslar ortada yoktur.

Haberin Devamı

Bilinmeze Yolculuk

Cansu bebeğini, her ne pahasına olursa olsun doğurmaya karar vermiştir. Deniz de durumu kabullenmeye başlar. Oğluyla arasındaki sorunları bahane eden Burhan Bey, konuşmak için Cansu ile buluşur. Burhan Bey’in otomobiline binen Cansu, bu yolculuğun hayatlarını değiştireceğinden habersizdir. Maide’nin ise, hiç beklenmedik bir ziyaretçisi vardır…