Gazete Vatan Logo

Önder Karaveli kimdir? Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli nereli, kaç yaşında, maaşı ne kadar?

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdür Ceyhun Kazancı yeni teknik direktör için yaptıkları toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Kazancı yaptığı açıklamada "Uzun bir toplantı oldu. Daha detaylı bir çalışma yapma kararı aldık. Bu isimler üstünde yaptığımız çalışmalar bitene kadar, Önder Karaveli’yle yola devam etme kararı aldık" ifadelerini kullandı. Peki, Önder Karaveli kimdir? Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli nereli, kaç yaşında, maaşı ne kadar?

Önder Karaveli kimdir? Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli nereli, kaç yaşında, maaşı ne kadar?

Beşiktaş yönetimi, teknik direktörlük konusunda Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldı. Peki, Önder Karaveli kimdir? Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli nereli, kaç yaşında, maaşı ne kadar?

Önder Karaveli kimdir, nereli, kaç yaşında?

Önder Karaveli, 26 Mart 1974 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Teknik adamlık kariyerinin büyük bir bölümünü Beşiktaş'ta geçiren Karaveli, 2000 yılında Siyah Beyazlı ekibe katıldı, altyapıda çalıştı, aynı zamanda futbol okulları sorumluluğu görevini üstlendi.

Kara Kartal'da U17, U19 ve U21 takımlarını çalıştıran Karaveli, 2007 yılında Siirtspor'un başına geçti, ardından 2009 yılında Kasımpaşa U21'in başına geçti.

2012'de Beşiktaş'a dönen ve U21'i çalıştıran tecrübeli teknik adam, 3 yıl çalışmasının ardından 2015'te Başakşehir altyapısına geçti, 2016'da Dardanelspor, 2017'de Kestel Belediyespor'da A Takım Teknik Direktörü olarak çalıştı.

2018 ve 2019'de bir kez daha Başakşehir altyapısında çalışan, 2020'de Azerbaycan ekibi Karabağ'da kısa süre görev alan Karaveli, Temmuz 2021'de Beşiktaş'a döndü. Son olarak U19 Takımı'nı çalışan başarılı antrenör, Beşiktaş A Takım Teknik Direktörü olarak kariyerine devam edecek.

Haberin Devamı

47 yaşındaki teknik direktör, UEFA-Pro lisans sahibi. Önder Karaveli, Beşiktaş'ta görev aldığı dönem boyunca takımın başında çıkabilecek, yedek kulübesinde yer alabilecek ve maç sonları basın toplantılarına katılabilecek.

Önder Karaveli ne kadar maaş alıyor?

Efsane isim Serpil Hamdi Tüzün döneminde siyah-beyazlıların altyapısında top koşturan Karaveli’nin aylık yalnızca 8 bin lira kazandığı aktarıldı.