Gazete Vatan Logo

On Numara çekilişi sonuçları (25 Eylül 2017)

On Numara oyununda bugün 790. hafta çekilişi yapıldı. Geçen hafta çekiliş sonucunda 10 bile talihli büyük ikramiye olarak 72 bin 968 lira 40 kuruş almaya hak kazanmıştı. İşte 25 Eylül 2017 On Numara çekilişi sonuçları.

On Numara çekilişi sonuçları (25 Eylül 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen On Numara çekilişinde sonuçlar belli oldu. Bu haftanın kazananları açıklandı. İşte On Numara sonuçları.

ON NUMARA İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

On Numara çekilişlerinde 6 bilen, 7 bilen, 8 bilen, 9 bilen ve 10 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almak için hak kazana talihliler arasından;

6 ve 7 bilenler loto bayilerinden,

8 ve 9 bilenler loto bayilerinde ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

10 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Talihliler, bir yıl içinde ikramiyelerini almalıdır. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme işlemi gerçekleştirilmez.

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara kuponunda bulunan kolonlarda 1’den 80’e kadar sayılar yer alır. Bu sayılardan 10 tanesi seçilir ve işaretlenir. Böylece bir kolon oynanmış olur. Çekilişler sonucunda 2 sayı belirlenir. 22 sayı içerisinden 6, 7, 8, 9 ve 10 bilenler ikramiye almaya hak kazanır. Çekilişlere 18 yaşından küçük olanlar katılamaz. Katılmış olsalar bile ikramiye alamazlar. Çekiliş ile dağıtılacak olan ikramiye tutarları, o hafta elde edilen hasılat üstünden hesaplanır. Çekilişe katılmak isteyenler istedikleri sayıda kolon doldurabilirler. Katılım sınırı bulunmaz. Oynanan kolon için çoklu çekiliş seçeneği işaretlenerek diğer çekilişler için de aynı numaralar oynanmış olur. Çekiliş sonucunda büyük ikramiyeyi kazanan olmazsa, ikramiye bir sonraki hafta 10 bilene verilmek üzere devreder.

Haberin Devamı