Gazete Vatan Logo

Öğrenci servisi kaza yaptı: 2 ölü!

GÜMÜŞHANE’nin Kelkit İlçesi’nde, öğrencileri taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1’i öğrenci 2 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı.

Gerdekhisar Köyü’nden saat 07.30 sıralarında ayrılan Habil Çalgın yönetimindeki 29 M 0384 plakalı öğrenci servisi minibüsü, Dereyüzü Köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. Öğrencileri Kelkit 75’inci Yıl İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’na götüren minibüste bulunan 82 yaşındaki Süleyman Aktaş olay yerinde, adı henüz belirlenemeyen bir öğrenci de kaldırıldığı Kelkit Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 15 kişi de aynı hastanede tedavi altına alındı. Durumu ağır olan 3 kişi, ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

14 YAŞINDAKİ GAMZE PALA YAŞAMINI YİTİRDİ

Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi’nde meydana gelen kazada yaşamını yitiren öğrencinin, 14 yaşındaki Gamze Pala olduğu öğrenildi. Yaralanan 15 kişinin adları ise şöyle:
75’inci Yıl İMKB YİBO öğrencileri Ebru Sayar, Elif Korkmaz, Selim Keleş, Edanur Sayar, Abdülkadir, Burhani, Selva, Erdi, Gaye, Kübra ve İsmail Pala, Zülcani ve Mücahit Tursun, sürücü Habil Çalgan ve köy sakinlerinden Adem Alkan.

AĞIR YARALI 2 KİŞİ KTÜ’YE SEVK EDİLDİ

Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi’nde bu sabah meydana gelen kazada ağır yaralanan öğrencilerden Selim Keleş ile Abdülkadir Pala, Gümüşhane Devlet Hastanesi’nden, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Ağır yaralanan Edanur Sayar adındaki öğrenci de Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı