Gazete Vatan Logo

No: 309 10. yeni bölümde beklenen düğün gerçekleşiyor!

No: 309 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 dizisinin yeni bölümünde Onur ve Lale'nin düğünü mü gerçekleşecek? No: 309 yeni bölümü ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

No: 309 10. yeni bölümde beklenen düğün gerçekleşiyor!

No: 309 dizisi yine gündemden inmeyecek bir bölümle ekran karşısına gelmeyi bekliyor. Yapımını Gold Yapım'ın üstlendiği dizi No: 309'un başrollerinde ise; Demet Özdemir ve Furkan Palalı yer alıyor. No: 309 dizisi her hafta yeni bölümü ile Çarşamba akşamları saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında!

NO: 309 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Oğulları olacağını öğrenen Onur ve Lale soluğu alış verişte alır. İkisi de şimdiden bebekleriyle ilgili hayal kurmaya başlamıştır bile. İddiayı kazanan Onur’un isteği Lale’yi şaşırtacaktır. Bebeğin erkek olacağı iki ailede de sevinç yaratır. Özellikle, Yıldız çok mutludur. Pelinsu ise Onur’la baş başa kalmanın ve onu etkilemenin yollarını aramaktadır.. Düğüne az bir zaman kalmıştır, Onur ve Lale hazırlıklarla ilgilenmektedir.. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta!

NO: 309 DİZİSİ SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

NO: 309 DİZİSİNİN KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Haberin Devamı

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..