Gazete Vatan Logo

Mucize Doktor 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali’ye öpücük şoku!

Mucize Doktor dizisinin 13. bölüm Fragmanı yayınlandı. Başrolünde Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan’ın gibi isimlerin yer aldığı Mucize Doktor'un 13. bölüm fragmanı yayınlandı. 5 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak dizinin yeni bölüm fragmanında bir hastanın Ali'yi öptüğü görülüyor. İşte Mucize Doktor yeni bölüm fragmanına dair detaylar...

Mucize Doktor 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali’ye öpücük şoku!

Mucize Doktor dizisinin 13. bölüm fragmanı diziseverlerle buluştu. Perşembe günlerinin sevilen dizisi Mucize Doktor'da merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Mucize Doktor'un 13. bölüm fragmanı...

Mucize Doktor'un 13. bölümünde neler oldu?

Nazlı için karar anı gelmişti. Acil gecesi yanlış entübe ederek bir kişinin ölümüne sebebiyet veren Nazlı ve hastane için bakanlık hastaneye bir heyet gönderirir.

Adil’in Nazlı’yı koruma çabaları boşa çıkınca, öğrencisi Nazlı'yı kurtarmak Ferman'a düşüyor. Öte yandan haftanenin ekonomik durumunu paylaşan Beliz'i de incitmekten korkuyor. Ferman bu ikilemde kalırken, tercihini Nazlı'dan kullanır, ve Nazlı'ya suçu hastaneye atmasını söyler.

Nazlı ise heyete kendisinin suçlu olduğunu söyler. Lisansını kaybedeğini sanırken, heyetten sadece kınama cezası alan Nazlı sevinçten deliye döner ve bu zor durumu, Ali ile birlikte dans ederek kutlar.

Ferman ise Nazlı’ya kuruldan çıkması için sorumluluğu hasyaneye atmasını söylediğini Beliz’e söyler. Beliz büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, Ferman ile yaşadığı ilişkiyi sorgulamaya başlar.

Haberin Devamı

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ OYUNCULARI

TANE ÖLMEZ (ALİ)

ONUR TUNA (FERMAN)

SİNEM ÜNSAL (NAZLI)

REHA ÖZCAN (ADİL)

MURAT AYGEN (TANJU)

HAZAL TÜRESAN (BELİZ)

ÖZGE ÖZDER (KIVILCIM)

BİHTER DİNÇEL (SELVİ)

HAYAL KÖSEOĞLU (AÇELYA)

FIRAT ALTUNMEŞE (DEMİR)

KORHAN ERDURAN (GÜNEŞ)