Gazete Vatan Logo

Meryem 18. yeni bölümde tüm gerçekler ortaya çıkıyor!

Meryem 18. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Meryem kazayı Oktay'ın işlediğini söyleyen bir video kaydediyor. Artık savcı köşeye sıkışıyor. Meryem heyecanlı olayları ile bu akşam Kanal D'de izlenebilecek.

Meryem 18. yeni bölümde tüm gerçekler ortaya çıkıyor!

Meryem bu akşam Kanal D'de yayınlanacak. Meryem 18. yeni bölümde Oktay Savaş'a silah çekiyor, Meryem ise önüne geçiyor. Olayların iyice karıştığı dizide beklenmedik itiraflar da gelişmeleri yakından etkileyecek.

MERYEM 18. BÖLÜM FRAGMANI

Burcu ile Güçlü'nün yüzleşmesi, eski defterlerin yeniden açılmasına sebep oluyor!

Savaş, Oktay’ın zaten sırları olduğundan emindir; fakat Meryem’e karşı hislerinin olduğunu fark etmesiyle kafasındaki sorular yön değiştirmiştir. Savaş, gerçekleri öğrenmeye karar verir. Bunca zaman Burcu’nun peşinden sabırla koşan Güçlü artık neyi beklediğini öğrenmek istemektedir. Burcu’nun karanlık geçmişi ise peşini bırakmamaktadır.

Meryem, Savaş’a olan aşkı ile sırrının yükünden kurtulmak istemektedir. Oktay’ın ise tek istediği Meryem’dir ve onun için her türlü kötülüğü yapmaya hazırdır. Meryem, sırrını açıkladığı bir itiraf videosu çeker. Meryem’in itiraf videosu tüm dengeleri değiştirmek üzeredir.
MERYEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Savaş, Meryem ile Oktay arasındaki bağlantıyı çözmek üzerdir. Derin, Savaş ve Meryem’in yakınlaştıklarını görür ve çılgına döner. Bu durum geri dönüşsüz bir hata yapmasına yol açacaktır. Meryem de Savaş da birbirlerine olan duygularını artık saklayamamaktadırlar. Yaşanan gelişmeler birbirlerine ne kadar aşık olduklarını anlamalarını sağlar.

Haberin Devamı