Gazete Vatan Logo

Kuveytli yazar Atatürk için ne dedi, Abdulaziz Ramih kimdir? Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih tutuklandı mı?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Atatürk'e hakaretlerde bulunan Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Peki, Kuveytli yazar Atatürk için ne dedi, Abdulaziz Ramih kimdir? Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih tutuklandı mı?

Kuveytli yazar Atatürk için ne dedi, Abdulaziz Ramih kimdir? Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih tutuklandı mı?

Atatürk'e hakaret eden Kuveytli yazar hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Başkanlığımızın koordinesinde, İstihbarat Başkanlığımızın desteğiyle; Kuveytli sözde yazarın, Abdulaziz Ramih adıyla, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e alenen hakarette bulunan çok sayıda paylaşım yaptığı belirlenmiştir. Şahsın, Atatürk’e hakarette bulunmak suçundan gözaltına alınan A.E.S'ye sosyal medya hesabından destek veren paylaşımları da tespit edilmiştir. Şahsın kimliği tespit edilmiş gerçek adının Abdülaziz E. Alhajri olduğu ve Kuveyt'te yaşadığı belirlenmiştir. Bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Konu hassasiyetle takip edilmektedir.” İfadelerini kullandı.

KUVEYTLİ YAZAR ATATÜRK İÇİN NE DEDİ?

Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih, Türkiye Cumhuriyeti pasaportu ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan hakaret dolu paylaşımlar yaptı.

Haberin Devamı

Dünyanın en ucuz vatandaşlıklarından biri. 400.000 $ yatırım yapın ve hemen alın.

Herhangi bir Arap'ın bunu alıp Türkiye'nin cumhurbaşkanı adayı olmasını, Mustafa Kemal'in heykellerini yıkmasını ve bir resmini yakmasını desteklemeyi düşünüyorum.

Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih isimli Kuveytli yazarın Trabzon’da bir Türk vatandaşı ile Arap turist arasında yaşananlar sonrası sosyal medyadan Türkiye’yi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ü hedef alan paylaşımları tepki çekti.

ATATÜRK’E HAKARET EDEN GENCE DE DESTEK VERDİ

Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih, Atatürk'e yönelik hakareti nedeniyle gözaltına alınan gence de destek verdi.

"AVUKATLIK ÜCRETLERİNİ KARŞILAYACAĞIM"

Ramih, "İstediği okulda okumasını sağlayacağım. Kemalistler tarafından yargılanırsa avukatlık ücretlerini karşılayacağım. Lütfen benimle iletişime geçmesini söyleyin." şeklinde paylaşım yaptı.