Gazete Vatan Logo

KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? KPSS 2018

7 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınavının ardından adaylar sınav soru ve cevapları için merak içinde beklemeye başladı. 3 milyon adayladın ter döktüğü KPSS ortaöğretim sınavının açıklanacağı tarihte belli oldu! ÖSYM işlem takvimine göre KPSS ortaöğretim sınav sonuçları 8 Kasım tarihinde açıklanacak.

KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? KPSS 2018

KPSS ortaöğretim sınavı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. 3 milyon adayın ter döktüğü KPSS ortaöğretim sınavında adaylara 120 soru yöneltildi. 10:15'te başlayan sınav 130 dakika sürdü. ÖSYM sınav soru ve cevaplarının henüz yayınlamazken adaylar KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak etmeye başladı. Sonuçlar 8 Kasım'da sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden adaylara duyurulacak.

KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının 8 Kasım Perşembe günü adayların erişimine sunulması bekleniyor. KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifreleri ile sorgulanabilecek
KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?
7 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınavın ardından adaylar sınav soru ve cevaplarının açıklanacağı tarihi merak içinde beklemeye başladı. ÖSYM genellikle sınavın ardından en geç bir veya iki gün içerisinde sınav soru ve cevaplarını adayların erişimine sunuyordu. KPSS ortaöğretim soru kitapçığı ve cevap anahtarının en geç yarın adayların erişimine sunulması bekleniyor..

Haberin Devamı