KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları yayımlandı! KPSS sınav sonuçları...
KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları yayımlandı! KPSS sınav sonuçları... KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları dün ÖSYM tarafından adayların erişimine sunuldu. Sınava girmeyen adaylarında soru ve cevapların %10'u inceleme şansı bulunuyor. Adaylar 9 Ekim'den itibaren 10 gün süreyle soru ve cevaplarına erişebilecek. Peki KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
10.10.2018 Gündem
KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? KPSS 2018
KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? KPSS 2018 7 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınavının ardından adaylar sınav soru ve cevapları için merak içinde beklemeye başladı. 3 milyon adayladın ter döktüğü KPSS ortaöğretim sınavının açıklanacağı tarihte belli oldu! ÖSYM işlem takvimine göre KPSS ortaöğretim sınav sonuçları 8 Kasım tarihinde açıklanacak.
9.10.2018 Gündem
KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları yayınlandı! (KPSS'de Ömer Halisdemir sorusu)
KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları yayınlandı! (KPSS'de Ömer Halisdemir sorusu) KPSS ortaöğretim sınavı 20 Kasım Pazar günü gerçekleştirildi. 3,5 milyon adayın ter döktüğü KPSS ortaöğretim sınavının ardından ÖSYM KPSS sınav soru ve cevaplarını yayınlandı. KPSS ortaöğretim sınavında birbirinden ilginç sorular sosyal medyada gündem oldu. Apartman sorusu ve Ömer Halisdemir sorusu sınava damga vurdu.
29.09.2021 Gündem