Gazete Vatan Logo

Kısa, ayetli, en güzel Cuma mesajları! 15 Temmuz için en yeni resimli Cuma mesajları ve sözleri

Cuma gününün 15 Temmuz’a denk gelmesiyle pek çok kişi sevdiklerine göndermek için Cuma mesajlarını araştırıyor. 15 Temmuz için sevdiklerinize ve tüm dostlarınıza gönderebileceğiniz Cuma mesajlarını sizin için derledik. İşte anlamlı, yazılı, dualı, resimli ve en yeni Cuma mesajları…

Kısa, ayetli, en güzel Cuma mesajları! 15 Temmuz için en yeni resimli Cuma mesajları ve sözleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü bu yıl Cuma gününe denk gelmesiyle birlikte pek çok kişi 15 Temmuz Cuma mesajlarını araştırıyor. 15 Temmuz için sevdiklerinize ve tüm dostlarınıza gönderebileceğiniz Cuma mesajlarını sizin için derledik. İşte en güzel Cuma mesajları

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

- Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Cennette gezenlerden eylesin! Hayırlı Cumalar.

- Cuma günü, iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin menbaıdır.” Allah Cumanızı Kabul ve Mübarek Eylesin…

- Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...

- Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.

- Cuma günü duaların kabul edildiği zaman hakkında bilginiz var mı? O vakit, imamın minbere oturduğu andan namazın kılındığı zamana kadar olan süre içindedir. Dualarınız kabul olsun…

- El açıp dua ettiğiniz her şey bugün kabul olsun, âmin! Hayırlı Cumalar.

Haberin Devamı

- Gönüller duada birleşince Cumalar güzelleşir. Hayırlı Cumalar.

- Rabbim bizi özünden iman edip gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Hayırlı Cumalar.

- Allah'tan bir dua gibi, Peygamber'den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Cumanız mübarek olsun.

- Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostlar unutulsun. Cumanız mübarek olsun.

- Umutsuzluk yok gün gelir; gül de açar bülbül de öter… Hayırlı cumalarınız olsun.

- Kalbinizden gecen tüm dua’lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı cumalar… Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlaran dua iste. Hayırlı Cumalar…

-  Allah’ım, “kin, kibir ve ‘kim ne der’“ hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi bizlere nasip eyle. (Amin) Cumamız mübarek olsun.

- En faziletli günlerden biri de Cuma günüdür” buyurmuş ve bu günde kendisine çok salât ü selâm getirilmesini istemiştir. (İbn Hıbbân, Ed”ıye, No: 910)

Haberin Devamı

- Allah’ım! Senden bugünün ve yarının, hakkımda bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. (Amin) Hayırlı Cumalar.