Gazete Vatan Logo

Kırgın Çiçekler 100. yeni bölümde Meral bıçaklanıyor!

Kırgın Çiçekler 100. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin fenomen dizisi Kırgın Çiçekler'de Meral tüm gerçekleri itiraf ediyor ve herkes şoke oluyor. Hapse atılan Meral ölümle burun buruna geliyor. İşte Kırgın Çiçekler'de bu akşam yaşanacaklar...

Kırgın Çiçekler 100. yeni bölümde Meral bıçaklanıyor!

Kırgın Çiçekler her Pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Kırgın Çiçekler'de bıçaklanan Meral'in ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Diğer yandan Güney ile Songül ise bebeklerinin unutulmaz bir anını paylaşacaktır.

KIRGIN ÇİÇEKLER 100. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Meral'in hapisten kurtulma için tek umudu kefaletin ödenmesidir. Kızlar Kader'e şikayetini geri çekmesi ve kefaleti ödemesi için baskı yapar. Macide ve Ejder, Kader'in servetini ele geçirmek için her yolu denemeye kararlıdır. Ali ve Feride yeni dava dosyasında zorlanırlar. Güney ve Songül bebeklerini ilk defa ultrasonda görürler. Serkan, Cemre'ye evlenme teklif eder. Meral hapishanede eski bir düşmanı tarafından köşeye sıkıştırılır. Bıçaklanan Meral, ölümle burun buruna gelir.


KIRGIN ÇİÇEKLER 99. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Meral suçunu kabullenince, kızlar şoka girer. Kader yurttan ayrılıp Macide ve Ejder'le yaşamaya başlar. Evde kutlama partisi verir. Partiye gelen Ali, Eylül'e aşkını itiraf eder. Zehra bu sefer Kader'e yaranmak için yeni planlar peşine düşer. Meral ise nereye gideceğini, ne yapacağını bilmez haldedir. Neriman açığa alınır, eşyalarını toplayıp yurttan ayrılır. Kızlar, Kader ve Meral'i barıştırmak isterken, Kader kimsenin beklemediği bir karar verir. Meral dolandırıcılıktan tutuklanır.

Haberin Devamı