Gazete Vatan Logo

Karneler bugün saat kaçta verilecek? 15 tatil ne zaman bitecek?

Karneler bugün saat kaçta verilecek? Sorusunun yanıtı gündemde araştırılıyor. Hem öğrencilerin hem de velilerin heyecanla beklediği 15 tatil bugün itibariyle başlayacak. Peki 15 tatil ne zaman bitecek? İşte merak edilenler...

Karneler bugün saat kaçta verilecek? 15 tatil ne zaman bitecek?

Karneler bugün saat kaçta verilecek? 15 tatil ne zaman bitecek? Sorularının cevaplarını haberimizde derledik. Karnelerini bugün alacak olan öğrenciler 15 günlük yarı yıl tatiline başlayacak. İşte tüm detaylar...

KARNELER BUGÜN SAAT KAÇTA VERİLECEK?

15 Tatiline girmek için heyecanlanan öğrenciler bugün karnelerini alacak. Sabahçı olan öğrenciler için karneler, 9 ila 11 arasında verilirken, öğlenci olan öğrenciler için saat, 10-12 arasında verilecek. Fakat bazı okulların ilk dönem karneleri dağıtacağı saat, okul yönetimi tarafından belirlenen saatlere göre farklılık gösterebilir.

15 TATİL NE ZAMAN BİTİYOR?

15 Tatil, 22 Ocak 2018 tarihinde başlayıp, 2 Şubat 2018 tarihinde de bitecek. 2. Dönem ise 5 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'dan henüz resmi bir açıklama gelmemesine karşın 15 tatilin uzaması ve 30 gün olması ön görülmüyor. Çeşitli haber ajanslarında çıkan okulların daha fazla ara tatil yapacağına ilişkin haberlerin ise asılsız çıktığı öğrenildi.