Gazete Vatan Logo

Karabük canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Karabük Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Karabük hangi parti kazandı?

Karabük seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerinde 64 milyondan fazla seçmen oy kullanacak. Oy kullanma işlemi 08:00'da başlayacak 17:00'da bitecek. Karabük ilçelerinden Eflani seçim sonuçları, Eskipazar seçim sonuçları, Merkez seçim sonuçları oldukça etkili olacak. Peki Karabük hangi parti kazandı? Karabük hangi cumhurbaşkanı kazandı? İşte Karabük canlı seçim sonuçları...

Karabük canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Karabük Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Karabük hangi parti kazandı?

14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları kapsamında Karabük ili seçim sonuçları da açıklanacak. Karabük seçim sonuçları 14 Mayıs saat 21:00'da açıklanmaya başlanacak. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla canlı oy dağılımları ve açılan sandık sayıları gazetavatan.com seçim sayfasında olacak. Recep Tayyipo Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları da Karabük il seçim kurulu taraından açıklananacak.

KARABÜK SEÇİM SONUÇLARI 2023- KARABÜK CANLI OY DAĞILINMI

Karabük'ün ilçeleri olan Eflani seçim sonuçları, Eskipazar seçim sonuçları, Merkez seçim sonuçları, Ovacık seçim sonuçları, Safranbolu seçim sonuçları, Yenice seçim sonuçları bu sayfada yer alacak.

KARABÜK SEÇİM SONUÇLARI 2023 TIKLAYINIZ

KARABÜK CANLI CUMHURBAŞKANI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SON SEÇİMDE (2018) KARABÜK KAÇ MİLLETVEKİLİ ÇIKARDI?

2018 yılında Türkiye'de yapılan genel seçimlerde, Karabük’ün 27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri seçildi. Bu seçimlerde Karabük ilinden 3 milletvekili seçildi ve aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı seçimi de yapıldı.

Haberin Devamı