Gazete Vatan Logo

Karaali’ye sevgili kurşunu

Şafak Karaali, sevgilisi olduğu ileri sürülen Zeynep T. tarafından ayaklarından vuruldu

İZMİT’te Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde tiyatrocu Şafak Karaali, sevgilisi olduğu ileri sürülen Zeynep T. tarafından ayaklarından vuruldu. Olay şöyle gelişti: İzmit’in Yahya Kaptan semtinde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nin kafeteryasında tiyatro sanatçısı Şafak Karaali ile sevgilisi olduğu ileri sürülen Zeynep T. tartışmaya başladı.

Tartışma sonunda Zeynep T. çantasında taşıdığı tabancayı çıkararak Karaali’nin ayaklarına ateş etti. Dizine isabet eden kurşunlarla yaralanan Karaali, ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Olayın ardından Zeynep T., Kültür Merkezi’ne gelen polislere silahıyla birlikte teslim oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Nejat Birecik, genç kızın akşam sahnelenecek ’Resimli Osmanlı Tarihi’ adlı oyunu izlemek için bilet aldığının belirlendiğini belirterek, “Belki de Şafak’ı sahnede vuracaktı.

Bu büyük bir faciaya neden olabilirdi. Olayın nedenini ise bilmiyoruz” dedi. Zeynep T.’nin polisteki sorgusunda, “Beni sürekli taciz ediyordu. Bu yüzden vurdum” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı