Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 8 Temmuz Cumartesi

KANAL D’nin 8 Temmuz Cumartesi gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kalbim Ege’de Kaldı isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyunca eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise İrem Derici İle Eğlenmene Bak isimli eğlence programı ekranlarda olacak. KANAL D’nin 8 Temmuz Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 8 Temmuz Cumartesi

KANAL D’nin 8 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı saat 06.15’te Kalbim Ege’de Kaldı isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Dizide birbirine tamamı ile zıt olan iki gencin ortak bir noktada nasıl buluştuğu anlatılıyor. Ardından ise çocukların kaçırmadığı Kanal D Çocuk Kulübü isimli çocuk programı ekranlara gelecek.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.45’te çocuklar için olan filmlerden Asteriks ve Oburiks Sezar’a Karşı isimli film ekranlara gelecek. Filmde Romalılar’ın Galya köyünün dışındaki yerler tamamen ele geçirmesi ile başlıyor. Oburiks, çocukken iksir kazanına düşen temiz kalpli birisidir, Asteriks ise bükülmeyen bileğe sahiptir ve bu ikisi Sezar’ı oldukça kızdırmaktadır.

09.30’da ise en çok izlenen magazin programlarından birisi olan Magazin D’nin yeni bölümü ekranlarda olacak. Ünlülerin hayatlarında meydana gelmiş olan olaylar, magazin dünyasında yaşanan son gelişmeler ve sosyal medyada en çok konuşula konular, bu program aracılığı ile ekranlara geliyor.

13.00’da adı gibi efsane olan dizilerden Adı Efsane’nin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Ardından ise ekranların en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Ben Bilmem Eşim Bilir başlayacak. Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında çiftler arabayı kazanabilmek için kıyasıya mücadele ediyor ve en sonunda çiftlerden birisi arabaya olan adımları tamamlıyor.

Haberin Devamı

18.45’te haber kuşağı Kanal D Haber ile başlıyor. Gün boyunca ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu haber bülteninde ekrana getiriliyor. Bugünün akşam kuşağında ise İrem Derici ile Eğlenmene Bak programının yeni bölümü yer alıyor. Yine birbirinden ünlü konuklar kıyasıya mücadele edecek ve eğlence zirve noktada olacak.

22.45’te 19un yeni bölümü Kanal D ekranlarında olacak. Ardından ise sevilen dizi Yalan Dünya’nın tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.