Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Ekim Cumartesi

28 Ekim Cumartesi günü Kanal D ekranları, 06:45’de başlayan “Kanal D Çocuk Kulübü” ile renkleniyor. Kahkahası bol eğlenceli program ile çocuklarınız yine güzel bir hafta sonuna uyanacak. Üstelik kendinizde ekranlarınız başındayken izlerken kendinizi tutamayabilir ve eğlencenin ritmine tutulabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İsimsizler” adlı dizi yayın akışında yerini alıyor. Yeni bölümüyle gelen dizi sayesinde cumartesi akşamlarınızı daha sürükleyici ve maceracı bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalın.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Ekim Cumartesi

Sabahın ilk saatlerinde başlayan “Kanal D Çocuk Kulübü” hem çocuklarınızın hem de kendinizin keyif içinde güne başlamanıza aracılık ediyor. 07:00’da hafta içi her gün ekranlarınıza gelen “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı tekrar bölümü ile yayına başlıyor. Sohbetlerin, komik anların geçtiği ve sıcak bir ambiyansın bulunduğu yemek programda birbirinden farklı lezzetler ortaya çıkıyor. Ekranlarınızın karşısında seyrederken mutfağınıza farklı yemek tarifleri ekleme şansı bulabileceksiniz. 08:15’de yerli sinema “Kral Yolu” ile sinema keyfi yapabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı eğlenceli program yeni bölümüyle yayın akışına geçecek. Hafta sonunuzu daha eğlenceli kılacak olan bu magazin programında yine ünlülerden sanatçılara internet fenomenlerinden müzisyenlere kadar magazin dünyasını ilgilendiren tüm kesim odak noktasında. Magazinin can damarı olan program ile merak ettikleriniz cevabını bulacak.

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı yaşam programı yeni bölümüyle gün ortanıza giriş yapıyor. Birbirinden değerli konukların katıldığı samimi programda yine sanat, kültür, müzik, sağlık ve toplum gibi hayata dair pek çok konu masaya yatırılacak. 14:15’de “Ver Elini Aşk” dizisinin tekrarı karşınızda olacak. Komedi ve aşkın iç içe geçtiği bu sıcak aile dizisinin yeni bölümünü izleyemediyseniz bu tekrar kesinlikle kaçmaz…

Haberin Devamı

16:15’de “Siyah Beyaz Aşk” tekrarı ile yine sevenlerini ekranların başına çekmeyi başarıyor. Sürükleyici geçen bir bölüm ile hafta sonu güzel bir kahve molası verebilirsiniz. 18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” yayını başlıyor. Dünya gündemine ait tüm olaylar çarpıcı şekilde ekranlarınızda olacak. Sosyal, siyasi, ekonomi ve sağlık yaşamına ait gelişmeleri haber bülteni sayesinde ekranlarınızdan inceleyebilirsiniz.

20:00’da “İsimsizler” dizisinin tekrar bölümü karşınızda yer alacak. Polisiye bir olayı ele alan ve güçlü bir ekibin başarısı ile şekillenen diziyi seyretmeyi unutmayın. 23:30’de “Meryem” dizisinin tekrar bölümü ile gece güzel bir dizi keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Hemen ardından 02:15’de “Siyah Beyaz Aşk” dizisinin tekrarı yayın akışında bulunacak. 04:45’de ise Müzik Arası” yayını ile devam edilecek.

Haberin Devamı