Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 16 Ekim Pazartesi

16 Ekim Pazartesi gününe ait Kanal D yayın akışı 07:00’da başlayan “Kanal D Günaydın Türkiye” ile başlangıcı yapıyor. Dünya gündemine özgü gelişenler hakkında bilgi edinmek için ekran başına geçin. Akşam saatlerinde ise “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizi yepyeni bölümüyle sevenlerini ekran başına toplayacak… Kanal D yayın akışı için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 16 Ekim Pazartesi

Sabahın ilk ışıkları ile yayına geçen “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni dünya gündemine ait gelişmeleri tarafsız şekilde ekranlarınıza aktarıyor.10:00’da kanalın yeni fenomenlerinden olan “Meryem” dizisinin tekrar bölümü ekranların başına geçecek. Ölümüne sevdiği bir adam için yapmayacağı bir suça girişen Meryem, kariyer uğruna her şeyi yapabilecek bir savcı ve sevdiği insanı kaybettikten sonra gözü intikam hırsı ile dönen Savaş…. Üç insanın hayatını değiştirecek olaylar silsilesi ile diziye her bölüm merak duyacaksınız. Sevilen diziyi akşam kuşağında izleyemediyseniz tekrar yayına geçen bu bölümünü mutlaka seyredin.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programının yeni bölümü sizlerle… Birbirinden enfes hamur işi, sulu yemek ve tatlı tarifleri ile zenginleştirilen program sayesinde mutfağınıza yeni dokunuşlar kazandırabilirsiniz. 14:30’da “Magazin D” canlı canlı yayın akışına geçecek. İnternet fenomenleri, ünlüler ve sanatçılar dünyasına ait perde arkasındaki tüm merak edilenler bu yepyeni magazin programı ile ekranlarınıza yansıyacak. Hiç bir yerde rastlayamayacağınız güncel veriler ve röportajlar Kanal D Magazin’de…

Haberin Devamı

16:15’de köklü dizi “Arka Sokaklarr” tekrar bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Polisiye olayların masaya yatırıldığı dizide yine ekip pek çok iş peşine düşüyor. 18:45’de “Kanal D Haber” dünya gündemine oturan konuları ve gelişmeleri en ince ayrıntısına kadar seyircilerine aktaracak. Gündemi tarafsız ve çarpıcı şekilde ele alan haber bülteni ile akşam kuşağına başlayabilirsiniz. 20:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizi yepyeni renkli bölümü ile hız kesmeden yayına devam ediyor. Dizi adı üzerinde siyahın ve beyazın birbirine zıt olduğu gibi iki insanın aşkını anlatıyor. Diğer yanda sevmek nedir? unutmuş bir Ferhat, diğer tarafta da yüreğü aşk ile yanan Aslı…. Ferhat, izini süren bir adamı iyileştirmek için doktor arayışına girer ve yolları Aslı ile bir noktada buluşur… Bomba gibi bir bölümle yine Siyah Beyaz Aşk ekranlarınızda...Dizinin akşam kuşağındaki bölümünü kaçırdıysanız 22:30’da yeniden başlayacak olan tekrarını seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

Gece kuşağında ise popüler ve sevilen dizilerin tekrar bölümleri yayına başlıyor. 01:45’de “İsimsizler” adlı dizi tekrarı ile yine hayran kitlesinin karşısına çıkacak. 03:20’de “Müzik Arası programı, 04:30’da ise “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara yansıyacak.