Gazete Vatan Logo

Kalbimin Sultanı 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!

Kalbimin Sultanı ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Star TV'nin yeni dizisi Kalbimin Sultanı 1. bölümde neler yaşanacak? Kalbimin Sultanı dizi konusu ve oyuncuları hakkında merak edilen bilgileri de haberimizde derledik.

Kalbimin Sultanı 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!

Kalbimin Sultanı ilk bölümüyle bu akşam görücüye çıkacak. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölüm fragmanları yayınlandı. İşte Kalbimin Sultanı dizisinde yaşanacak gelişmeler...

KALBİMİN SULTANI 1. BÖLÜM FRAGMANI

Halkın arasına karışan Sultan Mahmut, Rus Büyükelçiliğinde öğretmenlik yapan Anna ile karşılaşır. Anna karşı kıyıya geçmek ister ve kayıkçı sandığı Sultan’ın kayığına biner.

İkilinin karşılaşması sonrasında Sultan, öğretmen olduğunu öğrendiği Anna’nın saraya gelerek çocuklarına ders vermesini ister. Anna bu süre zarfında haremde kalması gerektiğini öğrendiğinde, teklifi reddetmeye karar verdiyse de babasını korumak için saraya girmek zorunda kalır… Anna’nın saraya girmesi ise Hoşyar Sultan’ın hiç hoşuna gitmez. Genç bir Muallime’nin gelişi saraydaki tüm dengeleri değiştirecektir.

KALBİMİN SULTANI DİZİ KONUSU VE OYUNCULARI

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmud ve Anna...

Maya Productions International’ın yapımcılığını üstlendiği Kalbimin Sultanı 13 Haziran Çarşamba 20.00'da Star'da başlıyor!

Haberin Devamı

Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgezen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz başta olmak üzere Rusya’da birçok önemli projede yer almış Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey, Sokolovsky Alexander gibi Rus ve Türk başarılı oyuncular eşlik ediyor.

Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşer...

Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı Kalbimin Sultanı, Çarşamba akşamları Star TV'de olacak.

Oyuncular:

Ali Ersan Duru
Aleksandra Nikiforova
Emel Çölgeçen
Tansel Öngel
Beste Kökdemir
Tuncer Salman
Taner Rumeli
Bülent Seyran
Sadi Celil Cengiz
Açelya Devrim Yılhan
Itır Esen

Haberin Devamı