Gazete Vatan Logo

İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicisini ekran başına kilitlemeyi başardı. Renkli yarışmacıları ve işinde usta jürisi ile ekranların fenomen olmayı başaran yarışma programı İşte Benim Stilim’de heyecanlı bir hafta daha geride kaldı.

İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi?

Geçen hafta final gecesinin teması Çizgi Film Kahramanları olarak belirlenmişti. Konsepte uygun şekilde giyinen yarışmacılar podyumda hayali kahramanları gerçekliğe taşıdılar. Gecenin sonunda 10.000 TL ödülün sahibi Dilara Taşkın olarak açıklandı fakat daha sonrasında jürinin kararı ile Simay Tokatlı ile Dilara Coşkun’un 10.000 TL’lik ödülü yarı yarıya bölüşmesinin daha adil olduğu sonucuna varıldı.

İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi? Tıkla Öğren!

Gece sonunda en düşük puanları alan isimler ise Emine Aydın, Tuğçe Ekim ve Damla Gezen oldu. Emine Aydın’ın diğer yarışmacılar tarafından koruma altına alınmasının sonucunda jüri üyeleri Damla Gezen ile Tuğçe Ekim arasında seçim yaptı ve Damla Gezen’in elenmesinde karar kılındı.

Bu hafta içi İşte Benim Stilim bölümleri yine olaylı başladı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da yepyeni bir yarışmacı İşte Benim Stilim maratonundaki yerini aldı. Kısmetse Olur isimli evlilik programından tanıdığımız Gamze Taşkın, İşte Benim Stilim’in yeni yarışmacısı oldu. Gamze Taşkın ile Bahar Candan’ın daha ilk dakikalardan aralarında bir gerginlik oluşması kimsenin dikkatinden kaçmadı. Kemal Doğulu’nun aniden fenalaşması herkese gergin anlar yaşatıyorken aslında bunun yeni yarışmacıya yapılmış bir şaka olduğu ortaya çıktı. Yayının başında sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilara Taşkın’ın 60 tane midye yediği için rahatsızlandığı anlaşıldı.

Haberin Devamı

Her hafta ünlü isimlerin konuk olduğu İşte Benim Stilim jüri masasında, bu haftanın ikinci gününde Yıldız Tilbe vardı. Hem yarışmacıların hem de jüri üyelerinin büyük bir heyecanla karşıladığı Yıldız Tilbe kendine has yorumları ve Bahar Candan’la Delikanlım şarkısında yaptığı düet ile yarışmaya eğlence kattı.

Yarışmacılara Ton Sür Ton konseptinin verildiği haftanın dördüncü gününde Duygu Çevik ve diğer yarışmacı arkadaşları konsepte esprili bir şekilde isyan etti. Şarkılarla jüriye konseptin ne kadar zor olduğundan yakınan yarışmacılardan sadece 5’i jüriden tarz alabildi.

Cuma Şıklığı konseptinde Aleyna Eroğlu’nun gözlerini dinlendirdiğini söyleyerek uyuklaması jürinin ve yarışmacı arkadaşlarının dikkatinden kaçmadı. Kemal Doğulu’nun Simay Tokatlı’nın tarz alamamasına rağmen mutlu görünmesini korku filmi karakteri olan Chucky’e benzetti. Hafta sonu yayınlanacak olan final gecesinin konseptinin ise “Sahne Senin” olduğu açıklandı.

Haberin Devamı