Gazete Vatan Logo

İstanbul’a ait trafik durumunu internetten canlı takip edebilirsiniz!

İBB Trafik Durumu İstanbulluların sıkça kullandığı bir uygulamadır. İBB Trafik Durumu sayesinde artık vatandaşlar daha yola çıkmadan yolun akışını görebilecekler. İBB Trafik Durumuna dair tüm bilgileri sizler ile bu yazımızda paylaştık.

İstanbul’a ait trafik durumunu internetten canlı takip edebilirsiniz!

Büyük şehirde yaşayan vatandaşların sıklık ile şikayetçi olduğu konulardan biri de trafiktir. Trafik artık çağımızın en güncel sorunlarından biri haline gelmiştir. Bu sorunun çözülmesi için her ne kadar çalışmalar ve uygulamalar yapılsa da bu uygulama ve çözümlemelerin hepsi geçici bir süre olarak kullanılmıştır. ve trafik sorunu kaldığı yerden insanlara stres yaşamaya devam etmiştir. Gün geçtikçe artık her evde bir kaç araba olmaktadır. Diğer motorlu araçların varlığı da eklenince üzerine trafik akışı iyice zorlanmaktadır. Uzmanlar her ne kadar insanların stres kaynağı olan trafik sorununuz çözmek için toplu taşıma araçlarının kullanılması gerektiğinden bahsetse ve bunun için vatandaşları bilinçlendirse de toplu taşıma araçlarının konforsuzluğu bunu bir çözüm olarak vatandaşlara sunmamaktadır.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen link bilgilendirme amaçlıdır.

Bu nedenden dolayı insanlarda ulaşım sıkıntısını çözebilmek için konforlu bir yöntem olan bireysel araç kullanmaya yönelmişlerdir. Bu artış her ne kadar trafik akışını daha yoğun bir hale getirse de kimse konforunda vazgeçmemektedir Bu trafik sorununun. Çözülmesi de bir kaç kişinin konforundan feragat etmesi ile çözülecek bir sorun değildir. Bu nedenden dolayı da bir birlik sağlanamamaktadır Gün geçtikçe her ne kadar yol çalışmaları vs yapılsa da aslında bu yapılan çalışmalarda insanları zor durumda bırakmaktadır. Bu çalışmalardan haberi olmayan kişiler bu çalışmanın olduğu yerdeki yolu tercih ederse gereksiz bir zaman kaybı yaşayacaktır. Bu zaman kaybını önlemek ve vatandaşların trafik sorununa bir çözüm getirebilmek için bir çözüm üreten İstanbul Büyük şehir Belediyesi yaptığı bu uygulama ile vatandaşların beğenisini topladı. Bu sistem için ise hiç bir ücret talep etmeyen ve vatandaşların bu sorununa bir nebze de olsa yardımcı olan bu çözüm İBB Trafik Durumudur. İBB Trafik Durumu sizlere yola çıkmadan hangi yoldan giderseniz vakit kaybını önlersiniz sorusuna bu anlamda yardımcı olmaktadır. Oldukça yararlı olan bu sistem için ise herhangi bir şifreye de ihtiyacınız yoktur. İstanbul şüphesiz aldığı göçler ve git gide artan nüfusu sebebi ile trafik sorununun en çok yaşandığı kentimizdir. Hatta bu sorun bir göç sebebi haline de gelmektedir İnsanları bu kadar yıldıran bu sorun için yapmanız gereken işlemler oldukça basittir. İBB Trafik Durumunu öğrenmek istiyorsanız ve vakit kaybı yaşamak istemiyorsanız önce yapmanız gereken ilk işlem internet bağlantısının olduğu herhangi bir akıllı cep telefonundan ya da bilgisayardan internet erişimi sağlamanız yeterli olacaktır. Bu erişimi sağladıktan sonra ise resmi İBB Trafik Durumu web sayfasına ulaşın. Ulaşmış olduğunuz web sayfasında karşınıza çıkan harita ile sizleri hangi yolun trafik akışının kolay ya da zor olduğunu gösteren konumlara bakarak bulun. Bu şekilde yolculuk edeceğiniz yolu seçebilirsiniz. Bu şekilde vakit kaybı da yaşamanız azalacaktır

Haberin Devamı