Gazete Vatan Logo

IMEI numarası yardımıyla cep telefonu bilgilerini sorgulayabilirsiniz!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurum (BTK) tarafından internette akıllı cihazlara yönelik olarak online IMEI sorgulama hizmeti sunuldu. BTK’nın online IMEI sorgulama uygulaması son dönemlerde yoğun ilgi görüyor. Tüm akıllı mobil cihazlar için BTK IMEI sorgulama ekranı kimlik doğrulama olmadan vatandaşlarca doğrunda e-Devlet Kapısı’ndan kullanılabiliyor.

IMEI numarası yardımıyla cep telefonu bilgilerini sorgulayabilirsiniz!

Teknolojik yeniliklerin yaşamın her alanında son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanıldığı 21.yüzyıl dünyasında artık mobil akıllı cihaz ürünleri ile yaşamın her alanındaki işlemi daha hızlı ve daha kolay şekilde gerçekleştirebilmek mümkün oluyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde de son derece yoğun ve aktif şekilde kendisine yer edinmekte olan mobil akıllı cihaz ürünleri ile birlikte artık insanlar yaşamlarının her noktasında son derece etkin ve yoğun şekilde kullanılıyor. İnternete erişim konusunda çok önemli fırsatlar sunmakta olan mobil akıllı cihaz ürünleri ile ilgili olarak sektörel olarak yaşanan güvenlik sorunlarına karşı olarak da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından online IMEI sorgulama hizmeti sunulmaya başlandı.

IMEI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen link bilgilendirme amaçlıdır.

Elektronik platform üzerinde yer alan online IMEI sorgulama uygulaması sayesinde artık insanlar sadece dakikalar içerisinde akıllı cihazlara ilişkin olarak tüm güncel IMEI numarası kayıt bilgilerini öğrenebilme şanınsa sahip olabiliyor. Bu yüzden de elektronik platform üzerinde yer alan online IMEI sorgulama uygulaması üzerinden günümüzde üretimi esnasında her bir akıllı cep telefonuna ve tablet bilgisayar ürününe yönelik olarak sadece kendisine özel olarak atanana ve eşi benzeri bulunmayan IMEI numarasının kayıt bilgilerine ilişkin detaylı ve ayrıntılı bilgiler alabilme şansına sahip olunabiliyor. BU şekilde son dönemlerde Türkiye’de akıllı mobil cihaz ürünlerine ilişki olarak sektörel olarak meydana gelen güvenlik sorunlarının önemli oranda önüne geçilebilmesi sağlanıyor. Bu yüzden de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından hizmete sunulmuş olan online IMEI sorgulama isimli dijital hizmet ekranı son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan ve 7 gün 24 saat kesintisiz olarak kullanılabilmekte olunan online IMEI sorgulama isimli uygulama Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından resmi olarak hizmete sunulmuş bir uygulamadır. Bu çerçevede de günümüzde artık modern teknolojilerin sağlamakta olduğu yeni nesil olanaklar ile birlikte de tüketicinin yaşamın her alanında son derece pratik bir şekilde internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmesi online IMEI sorgulama uygulaması ekranını her gereksinim duyduğunda rahatlıkla kullanabilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Bu çerçevede de tüketici internet ortamı üzerinde yer alan online IMEI sorgulama uygulaması sayesinde mobil akıllı cihazların tüm kayıt bilgilerine ulaşabiliyor. Üstelik vatandaşlar, internet üzerinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından hizmete sunulmuş olan online IMEI sorgulama isimli uygulamayı e-Devlet Kapısı üzerinden 7 gün 24 saat ve kesinlikle e-Devlet kimlik doğrulaması gerçekleştirilmesi zorunluluğu bulunmadan kullanabilme şansına sahip olabiliyor. Bu yüzden de günümüzde artık vatandaşlar her gereksinim duyduklarında internet erişiminin söz konusu olduğu her yerden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun e-Devlet Kapısı üzerinde şifresiz kullanım imkanı bulunan IMEI numarası sorgulama ekranı üzerinden cihazın kayıt sorgulamalarını gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı