Gazete Vatan Logo

İlhan Mansız kimdir?

2017 Survivor yarışması için nefesler tutuldu. Merakla beklenen Survivor'un 2017 yılı yarışmacılarının kim olduğu açıklandı. Ünlü futbolcu İlhan Mansız da Survivor'da yarışacak. Peki İlhan Mansız kimdir?

İlhan Mansız kimdir?

Başarılı futbolcu İlhan Mansız'ın 2017 Survivor yarışmasında olacağı duyuruldu. Survivor ünlüler takımında yer alacak İlhan Mansız'ın kim olduğuyla ilgili ayrıntıları paylaştık. 20 Ocak'ta başlayacak olan Survivor için heyecan dorukta...

İLHAN MANSIZ KİMDİR?

10 Ağustos 1975 tarihinde Almanya'da doğan İlhan Mansız, futbol ile spor hayatına başladı. Özellikle SV Lenzfried, FC Kempten ve FC Augsburg altyapılarında oynadığı futbol ve attığı gollerle ilgiyi üzerine toplayan Mansız, 1994-1995 yılları arasında Almanya’nın Köln takımına transfer oldu. Sonrasında Türkiye'ye dönen Mansız, Gençlerbirliği, Kuşadasıspor ve Samsunspor'da oynadı. 2001'de Beşiktaş takımında oynamaya başlayan Mansız harika performansı ile Millî Takım'a girmeyi başardı. Beşiktaş'tan ayrılan başarılı futbolcu Mansız, Japon takımı Vissel Kobe, Hertha Berlin ve MKE Ankaragücü'nde de yer aldı. Tüm bu hareketli yaşamından sonra verdiği futboldan ayrılma kararıyla fenomenlerini üzdü. Show TV'de yayınlanmış olan Buzda Dans yarışmasında birinci olan Mansız, Doktorlar dizisinde rol alarak oyunculuğu da tattı.

Haberin Devamı