Gazete Vatan Logo

İl il referandum sonuçları ne olacak?

Türkiye bugün çok önemli bir referanduma gitti. Türkiye'nin dört bir yanında sandıkların açılmasıyla beraber il il, ilçe ilçe tüm sonuçları grafiklerle birlikte sizlerle paylaşıyoruz.

İl il referandum sonuçları ne olacak?

Türkiye genelinde saat 17 itibari ile tüm sandıklar kapandı. Sandıkların kapanmasıyla beraber hangi ilde evet hangi ilde hayır çıktığı da ortaya çıkmaya başladı. Gazetevatan.com 'Referandum Özel' sayfamızdan hem yurt içi hem de yurt dışı sonuçlarını ve referanduma dair son dakika haberlerini takip edebilirsiniz.

SONUÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

32 İLDE SANDIKLAR SAAT 16:00'DA KAPANDI

Oy verme işlemi 32 ilde saat 07.00'da, diğer illerde ise 08.00'da başladı. Saat 07.00'de açılan sandıklar 16.00'da kapandı. Oy sayımına geçildi. Diğer illerde ise sandıklar 17.00'de kapandı.

Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis'te sandıklar kapandı. Oy sayım işlemine geçildi. Diğer illerde ise sandıklar 17.00’da kapandı.

Diğer illerde saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi de 17.00 itibarıyla tamamlandı.

Haberin Devamı