Gazete Vatan Logo

İki Yabancı 37. bölümünde Kumud zor durumda!

Fenomen Hint dizisi İki Yabancı'da heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İki Yabancı'da Kumud Kalika'nın tuzağına düşmese de kendini farklı bir yalanın içinde bulur. Peki bundan sonra olaylar nasıl ilerleyecek? İki Yabancı bugün Kanal 7'de.

İki Yabancı 37. bölümünde Kumud zor durumda!

İki Yabancı'da Pramad Kumud ile ilgili gerçekleri herkesin önünde anlatır ve ailesinin ailesi buna tepki gösterirken Kusum'un söylediği bir yalan durumu değiştirir. Saras kapıya geldiğinde Kumud'un ailesiyle karşılaşır, peki amacı nedir? İki Yabancı her gün saat 16:10'da Kanal 7'de izlenebiliyor.

İKİ YABANCI 37. BÖLÜM FRAGMANI

İKİ YABANCI 37. BÖLÜM ÖZETİ

KALİKA’NIN OYUNU KUMUD’U ÜZER

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi İki Yabancı’nın bu bölümünde Kalika, Naween ve Kumud arasında bir ilişki olduğunu Pramad’a söyler. Bunun için topladığı kanıtları tüm ailenin önünde açıklar. Bunun üzerine Kusum, ablasını korumak için yalan söylemek zorunda kalır.

Kumud’un, Pramad’ı etkilediğini fark eden Kalika hemen bir plan yapar. Naween ve Kumud’un arasında gizli bir ilişki oluğunu söyler. Bunun için de odasında bulduğu mektup ile küpeleri kanıt gösterir. Kumud ve Saras’ın sırrı tam ortaya çıkacakken Kusum’un söyledikleri her şeyi değiştirir. Kalika, istediği olmayınca evdekilerin tepkisi ile karşılaşır. Yalanı ortaya çıkmasa da başka bir yalana bulaşmak Kumud’u üzer.

Haberin Devamı