Gazete Vatan Logo

İki Yabancı 29. bölümünde Kumud zor durumda!

İki Yabancı 29. bölümüyle yine heyecanlı olaylar yaşatacak. İki Yabancı'nın yeni bölümünde Kumud ile Prakan tartışma yaşıyor ve Kumud yaralanıyor. Bu durumu gören Saras Kumud'u gerçekler itiraf etmesi için zorluyor. İki Yabancı bu akşam...

İki Yabancı 29. bölümünde Kumud zor durumda!

Fenomen Hint dizisi İki Yabancı'nın bugün yayınlanacak olan yeni bölümünde Saras Kumud'a gerçekleri anlatmazsa kendisinin açıklayacağını söylüyor. İki Yabancı'da evden ayrılmayı düşünmeyen Saras amacını gerçekleştirebilecek mi? Tüm gelişmeler bugün Kanal 7 ekranlarında olacak.

İKİ YABANCI 29. BÖLÜM FRAGMANI

İKİ YABANCI 29. BÖLÜM ÖZETİ

KUMUD’UN ZOR ANLARI

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi İki Yabancı’da bugün Prakan her fırsatta Kumud’a babasının zoru ile evlendiğini söyler. Kumud yeni evinde yaşadıklarını kimseye anlatamaz.

Kumud kocası ile hiç mutlu değildir. Bu durumu ailesinden gizlemek için onlarla telefonla bile konuşmaz. Prakan Kumud’u sürekli azarlar ve evden gitmesi için baskı yapar. Saras ise Kumud’un mutsuz olduğunu gördükçe daha çok vicdan azabı çeker. Babası ile yaşadığı sorunu anlatmak için çabalasa da Kumud, Saras’ın açıklama yapmasına izin vermez. Aynı evin içinde birbirlerine iki yabancı gibi davranmak ikisi için de zor olur. Saras, Kumud’un kayınbabasının gözüne girer. İş konusunda her şeyi Saras’a danışır. Prakan ise kendisi yerine Saras’a değer verilmesine çok içerler ve acısını Kumud’dan çıkarır.

Haberin Devamı