Gazete Vatan Logo

İETT otobüs seferleri iptal mi? 25 Ocak Marmaray, metrobüs ve metro çalışıyor mu, toplu ulaşım bugün var mı?

Marmaray, metrobüs çalışıyor mu, İETT toplu taşıma seferleri iptal mi? Meteoroloji, AKOM ve AFAD'ın peş peşe yaptığı uyarılar, bugün yaşanılan felaketi gözler önüne serdi. Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü başlayan kar İstanbul'u etkisi altına aldı. Yoğun kar, İstanbul'da trafiği felç etti. İstanbul'a giriş çıkışlar bir süreliğine kapatıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından vatandaşlar marmaray, metrobüs ve metronun çalışıp çalışmadığını, seferlerin iptal edilip edilmesini araştırmasına neden oldu. Peki, Marmaray, metrobüs ve metro bugün çalışıyor mu, 25 Ocak toplu ulaşım var mı? İETT otobüs seferleri iptal mi, metro ve metrobüs seferleri saatleri değişti mi?

İETT otobüs seferleri iptal mi? 25 Ocak Marmaray, metrobüs ve metro çalışıyor mu, toplu ulaşım bugün var mı?

İstanbul’da toplu taşıma araçlarının akıbeti, özel araçla dışarı çıkılmasının yasaklanması ardından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağışının hafta sonuna kadar etkisini arttırarak devam ettireceğini açıklayınca, vatandaşlar yolda mahsur kalamamak için 25 Ocak Marmaray, metrobüs ve metro çalışıyor mu, toplu ulaşım bugün var mı? sorusuna yanıt arıyor. Peki, İETT otobüs seferleri iptal mi?

OTBÜS, MARMARAY, METRO, METROBÜS ÇALIŞIYOR MU?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya 25 Ocak Salı günü saat 13.00'e kadar İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkmasına müsade edilmeyeceğini açıkladı. 

İstanbullar ise gözlerini Marmaray, metrobüs ve metro hatlarına çevirdi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre İstanbul'da dün AVM'ler 19.30'a kapandı, uçuşlar iptal edildi ve Trakya'dan İstanbul'a araç girişleri engellendi. Dün akşam yayınlanan açıklamayla İstanbul içi ulaşımda kullanılan Marmaray, Metro ve metrobüs sefer saatlerinin gece 2'ye kadar uzatıldığı söylendi.

Haberin Devamı

TCDD-Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Twitter adresi üzerinden paylaştığı Tweet ile İstanbul'da marmaray seferlerinin sabaha kadar ücretsiz devam ettiğini duyurdu. 

İstanbul'da 25 Ocak Salı günü metro, metrobüs ve marmaray seferleriyle ilgili bir kısıtlama bulunmuyor.