Marmaray neden çalışmıyor? Marmaray kapalı mı, kaza mı oldu?
Marmaray neden çalışmıyor? Marmaray kapalı mı, kaza mı oldu? Marmaray kapalı mı, neden çalışmıyor? Marmaray’da seferlerde yaşanan aksaklık vatandaşların arama motorlarına yönelmesine neden oldu. Marmaray seferlerin intihar vakası nedeniyle aksatıldığını duyurdu.
21.10.2022 Yaşam
Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu?
Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu? İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği’nin kent için alınan önlemleri açıklamasının ardından pek çok kişi, metrobüs, Marmaray ve vapur gibi toplu taşıma araçlarının çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu? İstanbul’da toplu ulaşım hizmet veriyor mu? İşte detaylar…
10.03.2022 Gündem
İETT otobüs seferleri iptal mi? 25 Ocak Marmaray, metrobüs ve metro çalışıyor mu, toplu ulaşım bugün var mı?
İETT otobüs seferleri iptal mi? 25 Ocak Marmaray, metrobüs ve metro çalışıyor mu, toplu ulaşım bugün var mı? Marmaray, metrobüs çalışıyor mu, İETT toplu taşıma seferleri iptal mi? Meteoroloji, AKOM ve AFAD'ın peş peşe yaptığı uyarılar, bugün yaşanılan felaketi gözler önüne serdi. Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü başlayan kar İstanbul'u etkisi altına aldı. Yoğun kar, İstanbul'da trafiği felç etti. İstanbul'a giriş çıkışlar bir süreliğine kapatıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından vatandaşlar marmaray, metrobüs ve metronun çalışıp çalışmadığını, seferlerin iptal edilip edilmesini araştırmasına neden oldu. Peki, Marmaray, metrobüs ve metro bugün çalışıyor mu, 25 Ocak toplu ulaşım var mı? İETT otobüs seferleri iptal mi, metro ve metrobüs seferleri saatleri değişti mi?
25.01.2022 Gündem