Gazete Vatan Logo

İçerde 4. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İçerde dizisi dün akşam yayınlanan son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. İçerde dizisi yeni bölümde Sarp'ın köstebek olduğu anlaşılırsa Sarp'ın hayatı tehlikeye girer. Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşan İçerde’nin 4. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

İçerde 4. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İçerde dizisi yayınlanan son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren beğeniyle izlenen dizinin 4. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İçerde’ye dair merak edilen soruların cevaplarını sizler için bu haberimizde derledik.

Yapımcılığını Ay yapım'ın üstlendiği İçerde dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral yer alıyor. Yayınlanan ilk iki bölüm ile reyting rekorları kıran Uluç Bayraktar imzalı dizi yeni bölümü ile bu akşam Show Tv'deydi.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

İÇERDE HİKAYE VE KÜNYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Haberin Devamı

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

Yönetmen: Uluç Bayraktar

Senaryo: Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu