Gazete Vatan Logo

İçerde 19. bölümden ilk sahne yayınlandı!

İçerde nefesleri kesen bir son bölümle daha ekranlara geldi. Melek öz babasının Kebapçı Celal olduğunu öğrendi ve Mert'ten hesap sormak için buluştu bu sırada Mert'in pot kırması Melek'i kendinden geçirdi. Coşkun, Kebapçı Celal kapışmasına ise Alyanak dahil oldu. İçerde son bölümün hemen ardından 19. yeni bölümden ilk sahneler yayınlandı. İşte İçerde son bölümün özeti ve 19. bölümün ilk sahneleri...

İçerde 19. bölümden ilk sahne yayınlandı!

İçerde 18. bölümüyle yine bir Pazartesi akşamına ambargo koydu. Nefesleri kesen bir bölümle daha ekranlara gelen İçerde son bölümde Melek büyük bir şok yaşadı. Kebapçı Celal ise sahne zaferini kutluyor. Sarp kardeşi Umut'u bulmaya bir adım daha yaklaştı. İçerde son bölümün hemen ardından 19. yeni bölümde ilk sahneler yayınlandı.

İÇERDE 19. BÖLÜMDEN YAYINLANAN İLK SAHNE

İÇERDE SON BÖLÜM ÖZETİ

Otoparkta Sarp'ın aklı ile Yaşar ve Coşkun'a kurduğu tuzak Yusuf Müdür ve ekibinin olay yerine intikal etmesi ile suya düştü. Sarp ve Coşkun'u bilinçli olarak içeriye alan Yusuf Müdür ve Sarp'ın planı Coşkun'dan Umut'un yerini öğrenebilmekti. Mert komiserinde peşinde olduğu Coşkun'u Sarp ile kaldı nezarethaneden çıkartan Mert kimliğini gizlemek için ''Escobar''dan sorgulamayı yapmasını rica etti. İçerde son bölümde camın arkasında zor anlar yaşayan Mert kendini zor tuttu. Serbest bırakılan Coşkun'un peşine ise Mert, Sarp ve gerçekleri gün yüzüne çıkartmasını istemeyen Celal Baba'nın görevlendirdiği Davur düştü. Davur çıkar çıkmaz silahını tam Coşkun'a doğru ateşleyecekken Mert arabasıyla siper oldu. Davut'u yakalamaya giden Mert, Coşkun'u elinden kaçırdı. Bu esnada ortaya çıkan Sarp Coşkun'u bir harabede gizledi. Tekrar dışarıya çıkan Sarp ile Coşkun'u Mert yakaladı.

Haberin Devamı

Coşkun için tartışan ikiliyi Yaşar yaklaşık 10 adamıyla gelerek etkisiz hale getirdi ve Coşkun'u ellerinden aldı. Daha sonra Coşkun, Celal'e şantaj yapamaya başladı. Şantajlara boyun eğmeyen Celal'in bu tavrından sonra Melek'i arayan Coşkun gerçekleri bir bir anlattı. Melek ise büyük bir şokla öz babası Celal'den hesap sormaya başladı. Yanıt alamayan Melek Mert ile buluşmak istedi. İçerde son bölümde annesini Celal'in öldürdüğünden habersiz olan Melek Mert'in üstüne gitti Mert ise pot kırarak gerçekleri açıkladı. Bunun üzerine bayılan Melek'i Mert hastaneye götürdü. Celal, Coşkun kapışmasına sonradan dahil olan Yaşar'ı ise Alyanak ele verdi ve Celal, Yaşar'ı depoya kapattı. Alyanak'ın tabiri ile ''Haddini bilen çakal felsefesi'' ile yoluna devam eden Alyanak istediğini aldı. Yaşar'ın adamı baskılara dayanamayıp Coşkun'un yerini söyleyinde Celal ve ekibi Coşkun'un peşine düştü.

Haberin Devamı

Bu durumu anlayan ve panik yapan Coşkun ise Mert'ten yardım istedi. Yine Mert, Sarp ve Celal Coşkun'un peşine düştüler. Coşkun arka kapıdan arabayla çıkmak isterken Celal'in adamları Davut ve Minik araca kurşun yağdırdılar. Tam arabaya doğru gideceklerken Sarp bir anda ortaya çıktı ve Coşkun'un arabadan indirdi. Alev alan aracın içindeki diğer kişiye kurşun yağdırarak Celal Baba'ya Coşkun'u öldürdüğü süsünü verdi. Böylelikle Umut'u bulma amacına biraz daha yaklaştı. Mert ise bu olanları uzaktan izledi ve tüm hayalleri yıkıldı.