Gazete Vatan Logo

Hayat Bazen Tatlıdır il bölüm ne zaman yayınlanacak?

Star TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak olan Hayat Bazen Tatlıdır tanıtım fragmanları yayınlandı. İdealist öğretmen Hayat’ın çalıştığı okullarda yaşadığı sorunlar ve kardeşi Gözde ile sürdürdüğü hayatı konu edinen Hayat Bazen Tatlıdır izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Hayat Sevince Güzel Ekim ayında Star TV ekranlarından izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Hayat Bazen Tatlıdır il bölüm ne zaman yayınlanacak?

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak Hayat Bazen Tatlıdır tanıtım fragmanları yayınlandı. Tanıtım fragmanları yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır’ın il bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Peki Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin konusu nedir? İşte merak edilen soruların cevapları ve dizinin tanıtım fragmanları…

Gani Müjde ‘nin yazdığı Hamdi Alkan’ın yönettiği Hayat Bazen Tatlıdır’ın başrollerinde Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan yer alıyor.

Öğretmenlik hayatı boyunca doğru bildikilerini savunduğu için başına gelmeyen kalmayan Hayat Öğretmen’i güzel oyuncu Birce Akalay canlandıracak. Kanbolat Görkem Arslan dizide mafya babası rolünü üstleniyor. Ufuk Özkan’ı ise Hayat’ın çalıştığı okulun müdürü rolünde izleyeceğiz.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Hayat Bazen Tatlıdır, senarist ve yönetmen koltuklarındaki isimlerle de dikkatleri üzerine çekiyor.

HAYAT BAZEN TATLIDIR TANITIM FRAGMANI

HAYAT BAZEN TATLIDIR DİZİSİNİN KONUSU

Dizi idealist öğretmen Hayat’ın çalıştığı okullarda yaşadığı sorunlar ve kardeşi Gözde ile sürdürdüğü hayatını konu ediyor. Hayat Öğretmen prensiplerinden hiçbir zaman vazgeçmediği için başına gelmeyen kalmıyor...

Haberin Devamı

Problemler, çalıştığı özel okuldan ayrıldıktan sonra bir Anadolu lisesinde çalışmaya başlayan Hayat Öğretmen’in peşini bırakmıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki bu Anadolu lisesinde değişik öğretmenler ve haylaz ama sevimli öğrencilerin arasına katılan Hayat ve Gözde okulda bazı dengeleri değiştirecek... Bu okulda heyecan ve hareket hiç eksik olmayacak.

HAYAT BAZEN TATLIDIR 2. TANITIM FRAGMANI