Gazete Vatan Logo

Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman? Hatayspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler!

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, Hatayspor’la karşı karşıya geliyor. Galatasaray, Fatih Terim sonrası yeni teknik direktör Domenec Torrent'le ilk maçına çıkacak. Hatayspor karşısında yeni teknik direktör ile ilk sınavını verecek olan Galatasaray’da eksiklikler bulunuyor. Galatasaray’da Feghouli, Muslera, Diagne, Mostafa Mohamed ve Nelson mücadelede yer alamayacak. Peki, Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman? Hatayspor Galatasaray saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Hatayspor muhtemel 11’leri!

Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman? Hatayspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler!

Süper Lig'in heyecanı devam ediyor. Süper Lig’te 21. Haftada Galatasaray, Hatayspor’la kozlarını paylaşacak. Galatasaray, Fatih Terim’den sonraki ilk sınavını verecek. Domenec Torrent'le ilk maçına çıkacak Galatasaray’da eksiklikler bulunuyor. Deplasmanda Hatayspor ile mücadele edecek Galatasaray’da Feghouli, Muslera, Diagne, Mostafa Mohamed ve Nelson mücadelede yer alamayacak. Peki, Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman? Hatayspor Galatasaray saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Hatayspor muhtemel 11’leri!

Süper Lig heyecanı devam ederken, ligte arka arkaya alınan yenilgiler sonrasında 12. sıraya kadar gerileyen Galatasaray yeni teknk direktör Domenec Torrent ile ilk sınavını Hatayspor karşısında verecek. Fatih Terim ile yolları ayıran sarı kırmızılı ekip Domenec Torrent ile anlaşma sağlamıştı. Takımın başına geçen Torrent’in ilk sınavı Hatayspor deplasmanı olacak.

HATAYSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Hatayspor Galatasaray maçı 16 Ocak 2022 Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 19:00’da başlayacak. Hatay Atatürk Stadyumu’ndaki maç Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY’DA EKSİKLER VAR!

Konuk takımda Feghouli, Muslera, Diagne, Mostafa Mohamed ve Nelson mücadelede yer alamayacak. İki takım arasında oynanan son 6 maçta 3 kez Galatasaray 2 kez de Hatayspor galip gelmişti. Ev sahibi takım ligde 32 puanla altıncı sırada yer alıyor.

HATAYSPOR GALATASARAY MUHTEMEL 11’LERİ

Hatayspor: Abdullah, Sadık, Fatih, Falette, Bülent, Saint-Louis, Sackey, Lobjanidze, Mert, Kamara, Diouf

Galatasaray: İsmail, Yedlin, Alpaslan, Marcao, van Aanholt, Taylan, Cicaldau, Berkan, Emre Kılınç, Kerem, Halil