Domenec Torrent

Domenec Torrent

Son dakika Domenec Torrent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Domenec Torrent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Domenec Torrent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Domenec Torrent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan domenec torrent gelişmeleri de dahil olmak üzere 299 domenec torrent haberi bulunmuştur. Tüm domenec torrent haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zaha, Ziyech, Ndombele dedi ve açıkladı: Karıştırmak için büyük bir çaba var
Zaha, Ziyech, Ndombele dedi ve açıkladı: Karıştırmak için büyük bir çaba var Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından Domenec Torrent'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, rekorları altüst ettiği 2022-2023 sezonunda sarı-kırmızılıları şampiyonluğa taşımıştı. Galatasaray yönetimi, Okan Buruk'un sözleşmesini uzatıyor. Öte yandan Buruk, Zaha, Ziyech, Ndombele ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...
14.09.2023 Galatasaray
Ali Koç'tan çılgın transfer planı! Galatasaray milli yıldıza 'gidebilirsin' dedi
Ali Koç'tan çılgın transfer planı! Galatasaray milli yıldıza 'gidebilirsin' dedi Galatasaray'da Fatih Terim, Domenec Torrent, Okan Buruk gibi teknik adamlarla çalışmasına rağmen kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamayan 23 yaşındaki futbolcunun Lig 1 kulübünün teklifini kabul ettiği ortaya çıktı. Transferde Ali Koç detayının ortaya çıkması ise Sarı Kırmızılı cephede bir hayli dikkat çekti.
19.07.2023 Galatasaray
Torrent hakkında olay sözler: Bizim kadromuzu M.City sandı
Torrent hakkında olay sözler: Bizim kadromuzu M.City sandı Galatasaray'ın sağ bekteki yıldızı Sacha Boey, So Foot'a yaptığı açıklamalarla olay yarattı. Transferi hakkında da önemli ifadeler kullanan Boey, Arsenal'e gitmek istediğini söyledi.
19.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'a 3 milyon euro'luk darbe!
Galatasaray'a 3 milyon euro'luk darbe! Burak Elmas döneminde Galatasaray'a getirilen Domenec Torrent ve Pulgar için Sarı Kırmızılı yönetim 3 milyon euro'luk tazminat ödeyecek.
4.06.2023 Galatasaray
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı...
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı... Galatasaray'da Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni tarihi anlara sahne oldu. Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde sancılı ayrılıklar yaşayan Fatih Terim ile başkanlardan Ünal Aysal ve Burak Elmas bir araya geldi. Fatih Terim'in törende yaptığı konuşmanın ardından Ünal Aysal ve Burak Elmas ile tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.
19.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı Galatasaray yönetimi yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun maaşını 20 milyon TL yaparak oyuncuyla yeni bir sözleşme imzaladı.
8.05.2023 Galatasaray
Jesus Brezilya'ya, Flamengo'ya haber gönderirken Torrent'le anlaşma...
Jesus Brezilya'ya, Flamengo'ya haber gönderirken Torrent'le anlaşma... Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan ve bu durumdan dolayı Brezilya basınına hem milli takım hem de Flamengo için sık sık haber gönderen Jorge Jesus'un bambaşka bir tercih yapacağı belirtilirken, görüşmeler devam ederken Portekizli teknik adamın karşısında Domenec Torrent'i görmesi resme bomba etkisi yarattı.
31.03.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten yıldız futbolcuya rest: Madem Fenerbahçe'yle görüşüyorsun o zaman sana güle güle
Dursun Özbek'ten yıldız futbolcuya rest: Madem Fenerbahçe'yle görüşüyorsun o zaman sana güle güle Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra Domenec Torrent'le anlaşan, İspanyol teknik adamın isteğiyle 6 aylığına transfer edilen yıldız futbolcunun hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile görüşmesi Başkan Dursun Özbek'i bir hayli kızdırdı. Sarı Kırmızılı kulübün Süper Lig ekibine kiralık olarak gönderdiği genç yeteneği geri çağırdığı belirtilirken, bu gelişmelerin ardından Okan Buruk'un '1' numaralı sorunu hallettiği bildirildi.
23.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da hocalık yaptı Fenerbahçe'nin yıldızını unutamadı! 'Trossard'ın yerine onu transfer edelim'
Galatasaray'da hocalık yaptı Fenerbahçe'nin yıldızını unutamadı! 'Trossard'ın yerine onu transfer edelim' Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in ikinci yarısında oynanan Giresunspor maçından sonra Burak Elmas yönetimi Fatih Terim'in görevine son vermişti. Terim'den sonra Domenec Torrent'le anlaşan Sarı Kırmızılılarda antrenörlük yapan Ricard Segarra'nın Fenerbahçe'nin yıldızını istediği öğrenilirken, İspanyol hocanın İngiliz yöneticilere 'Trossard'ın yerini rahat rahat doldurur' raporunu verdiği bildirildi.
17.03.2023 Fenerbahçe
Pep'in Galatasaray'da en beğendiği oyuncuyu açıkladı: Barcelona maçından sonra arayıp söyledi
Pep'in Galatasaray'da en beğendiği oyuncuyu açıkladı: Barcelona maçından sonra arayıp söyledi Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in görevden ayrılmasından sonra Burak Elmas'ın onayıyla Galatasaray'a imza atan ve çok da parlak bir dönem geçirmeyen Domenec Torrent özel açıklamalarda bulundu. Barcelona maçından sonra Pep Guardiola ile konuştuklarını söyleyen Torrent, İspanyol teknik adamın en çok beğendiği oyuncuyu duyurdu.
9.03.2023 Galatasaray
Domenec Torrent'in en büyük transfer kıyağıydı! 2.Galatasaray dönemi başlıyor
Domenec Torrent'in en büyük transfer kıyağıydı! 2.Galatasaray dönemi başlıyor Geçtiğimiz sezon Domenec Torrent'in Galatasaray'a getirdiği tecrübeli futbolcunun sezon sonunda bir kez daha Sarı Kırmızılı yöneticilerle masaya oturacağı ortaya çıktı. Barcelona ile sözleşmesinin sonuna gelen ve düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma imza atmak isteyen futbolcunun Cimbom'a göz kırptığı belirtilirken, resmi görüşmelerin Haziran ayında başlayacağı bildirildi.
26.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'a transfer yasağının altından Torreira çıktı! Rest çekmişti ama...
Galatasaray'a transfer yasağının altından Torreira çıktı! Rest çekmişti ama... Torrent, Babel, Feghouli ve Elabdellaoui'nin hakedişlerini ödemediği gerekçesiyle FIFA'dan transfer yasağı aldığı iddia edilen Galatasaray'da gerçekler ortaya çıktı.
14.01.2023 Galatasaray
Kendi gelmedi ama golcüsüne izin verdi! De Zerbi'den Okan Buruk'a transfer kıyağı
Kendi gelmedi ama golcüsüne izin verdi! De Zerbi'den Okan Buruk'a transfer kıyağı Domenec Torrent'le yolların ayrılmasından sonra Galatasaray'ın gündemine gelen, fakat Premier Lig'e gitmeyi tercih eden De Zerbi'den Sarı Kırmızılı kulübe büyük bir transfer kıyağı geldi. 43 yaşındaki İtalyan teknik adam Okan Buruk'un istediği forvetin gidişine onay verirken, Sportif AŞ yöneticisi Erden Timur'un görüşmelere başladığı bildirildi.
30.11.2022 Galatasaray
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibin Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözlerinde Galatasaray'a cevap veren Ali Koç çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...
5.11.2022 Fenerbahçe
Domenec Torrent'ten olay Galatasaray sözleri: Büyük bir hataydı
Domenec Torrent'ten olay Galatasaray sözleri: Büyük bir hataydı Galatasaray'da geçen sezon Fatih Terim'in yerine göreve gelen ve sezon sonu yollar ayrılan Domenec Torrent, ayrılığının ardından sessizliğini bozdu. İspanyol teknik adam, Galatasaray ve Türk futbolu hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
5.11.2022 Galatasaray
Torrent istemiş Burak Elmas transfer etmişti! Galatasaray'da Ocak ayı bombası
Torrent istemiş Burak Elmas transfer etmişti! Galatasaray'da Ocak ayı bombası Geçtiğimiz sezon Domenec Torrent'in raporu doğrultusunda hareket eden ve İspanyol futbolcuyu transfer eden Burak Elmas'ın bu hamlesi Sarı Kırmızılı camia tarafından memnuniyetle karşılanmıştı. Galatasaray'da hatrı sayılı bir performans sergileyen ve taraftarların beğenisini kazanan yetenekli oyuncu için bu sefer de Erden Timur'un harekete geçtiği öğrenilirken, transfere Okan Buruk'un da onay verdiği bildirildi.
19.10.2022 Galatasaray
Okan Buruk'a Domenec Torrent senaryosu mu? Gerçekler ortaya çıktı!
Okan Buruk'a Domenec Torrent senaryosu mu? Gerçekler ortaya çıktı! Önce duran top konusunda teknik heyete Sargon Duran takviyesi yapan ardından Moritz Volz'u Florya'ya getiren Galatasaray yönetimi hakkında 'Okan Buruk'a Torrent tarifesi uygulayacaklar' iddialarının aslı gün yüzüne çıktı. 39 yaşındaki Alman antrenörün CV'sinin kuvvetli olması Buruk'u cezbederken Volz'un daha önce 5 sene scoutluk yapması ise ayrıca avantaj olarak görüldü.
18.10.2022 Galatasaray
GALATASARAY'DA SON DAKİKA! Klopp scoutlarını İstanbul'a gönderdi: Takip edin gözden kaçırmayın
GALATASARAY'DA SON DAKİKA! Klopp scoutlarını İstanbul'a gönderdi: Takip edin gözden kaçırmayın Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da silik bir performans ortaya koyduğu gibi Domenec Torrent'in son derece olumsuz rapor verdiği genç futbolcunun Okan Buruk'a tavan yapması camiada sevinç yarattı. Süper Lig'e fırtına gibi başlangıç yapan 22 yaşındaki oyuncunun Liverpool tarafından takip edildiği ortaya çıkarken, Alman teknik adam Klopp'un scoutlarını İstanbul'a gönderdiği bildirildi.
7.10.2022 Galatasaray
Torrent'ten Okan Buruk'a kalan tek isimdi! Galatasaray'dan Premier Lig'e gitti
Torrent'ten Okan Buruk'a kalan tek isimdi! Galatasaray'dan Premier Lig'e gitti Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in ikinci yarısında oynayan Giresunspor karşılaşmasının kaybedilmesinin ardından Fatih Terim'in yerine göreve gelen ve Florya'ya ekibiyle birlikte katılan Domenec Torrent'in yardımcılarından Ricard Segarra, Premier Lig ekiplerinden Brighton'la anlaşmaya vardı. İşte Adana Demirspor maçı öncesi Galatasaray'daki sıcak gelişme...
1.10.2022 Galatasaray
Kendisi gönderilip Mertens gelince kulüp vizyonsuz dedi!
Kendisi gönderilip Mertens gelince kulüp vizyonsuz dedi! Süper Lig'de Kasımpaşa, Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen Hollandalı futbolcu Ryan Babel Sarı Kırmızılı kulüp hakkında ""Geçen sene Galatasaray'da yaşlı isimleri gönderip, gençlere odaklanmalıyız düşüncesi vardı. Şu anda Galatasaray'a benimle aynı yaşta ve benden daha maliyetli Mertens geldi. Bu, kulübün net bir vizyonu olmadığını gösterir. " ifadelerini kullandı.
27.09.2022 Galatasaray
Torrent onun için 'futbolcu değil' raporu bırakmıştı! Okan Buruk mucizesi! Değeri 10 milyon euro oldu
Torrent onun için 'futbolcu değil' raporu bırakmıştı! Okan Buruk mucizesi! Değeri 10 milyon euro oldu Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in ardından göreve gelen ve futbolcular hakkında detaylı bir rapor hazırlayan Domenec Torrent'in genç oyuncuyla ilgili 'Futbolcu değil bu' ifadeleri Galatasaray camiasında bomba etkisi yaratmıştı. Okan Buruk'la birlikte bambaşka bir kimliğe bürünen 22 yaşındaki Kamerunlu'nun değerini 10 milyon euro'ya kadar yükselttiği görülürken, Sarı Kırmızılı yönetimin oyuncuyu bırakmaması ise ayrıca takdir topladı.
18.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın eski yıldızı Riera fırtınalar estiriyor
Galatasaray'ın eski yıldızı Riera fırtınalar estiriyor Olimpija Ljubljana'da Albert Riera fırtınası. Bir dönem Galatasaray'da hem futbolcu hem de teknik adam olarak görev yapan İspanyol teknik direktörün kariyeri hızlı başladı.
21.08.2022 Şampiy10
Galatasaray'a Domenec Torrent'ten şok! Sarı kırmızılıları şikayet etti: Ekstra tazminat...
Galatasaray'a Domenec Torrent'ten şok! Sarı kırmızılıları şikayet etti: Ekstra tazminat... Galatasaray'a eski teknik direktör Domenec Torrent'ten kötü haber geldi. Burak Elmas döneminde Fatih Terim'in yerine gelen ve beklentilerin altında kalan İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent, yeni yönetimin gelmesi ve yolların ayrılmasından sonra Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti.
16.08.2022 Galatasaray
Hasret sona erdi, Süper Lig'de yeni sezon bugün oynanacak olan "İstanbulspor-Trabzonspor" maçıyla başlıyor.
Hasret sona erdi, Süper Lig'de yeni sezon bugün oynanacak olan "İstanbulspor-Trabzonspor" maçıyla başlıyor. Bordo-mavili ekip geçen sezonun üzerine bir kez daha şampiyon olabilecek mi?
Beşiktaş, Valerien Ismael ile başarılı olur mu?
Fenerbahçe sil baştan takım kurdu; Jorge Jesus ile uzun yıllar sonra şampiyonluk gelir mi?
Okan Buruk'u takımın başına getiren Galatasaray zirve adayı mı?
5.08.2022 İddaa
Galatasaray'dan bomba transfer! Erden Timur Pique'nin veliahtını İstanbul'a getiriyor
Galatasaray'dan bomba transfer! Erden Timur Pique'nin veliahtını İstanbul'a getiriyor Marcao'yu Sevilla'ya gönderdikten sonra defans hattında alternatif yaratmaya çalışan Galatasaray aradığı oyuncuyu Barcelona'da buldu. Katalan taraftarlara göre 'Pique'nin veliahtı' olarak gösterilen 99 doğumlu stoperin sarı kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı belirtilirken, transferde Domenec Torrent'in olumlu referans verdiği ve Erden Timur'un bu sayede elinin güçlendiği bildirildi.
26.07.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Domenec Torrent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki domenec torrent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.